JEDNA REČENICA JE REKLA SVE! Zbog ovoga Srbi obožavaju Piksija, njegova filozofija je sve što navijač želi da čuje!
EPA

- Pobeda je važna, ali meni je mnogo bitan način na koji se dolazi do pobede i do dobrih rezultata. Pobeda nad Portugalijom je bio samo šlag na torti, poslednja utakmica u ovom ciklusu, koji smo odigrali izuzetno kvalitetno i sasvim zasluženo završili prvi. Sve je to rezultat zalaganja igrača, ali i Fudbalskog saveza koji je omogućio sve ono što nam je potrebno za rad, tako da uspeh ne shvatam lično, već kao uspeh svih nas - rekao je Stojković za "Novosti".

HIT PRIČA! Evo zašto majka golmana "orlova" Predraga Rajkovića nikada ne gleda njegove utakmice!

On je bio direktan kada je o načinu igre naše reprezentacije reč.

- Ne smemo da razočaramo jer sam ja stalno govorio da Srbija mora da igra najlepši fudbal u Evropi i to tako mora da bude. Zašto? Pa, zato. Mislim da je tehnika nešto najlepše u fudbalu i kad ljudi kupe kartu i dođu na stadion žele da vide dobru igru i lepe poteze, mnogo šuteva i golova. Ja hoću da igramo takav fudbal da, čak i kada izgubimo, naši momci budu ispraćeni aplauzom. A nećemo izgubiti, jasan je bio selektor.

KRSTAJIĆ PONOVO NA MUNDIJALU Preuzima reprezentaciju koja je na korak od Katara?

Piksi je izneo i tvrdnju da priče sa strane ne utiču na njega.

- Takve stvari na mene ne mogu da utiču, kao što se videlo i u prethodnom periodu. Imam čiste ideje u glavi po pitanju tima, igre i ponašanja, uopšte svega što čini jedan fudbalski tim i jednu fudbalsku naciju. Mi jesmo fudbalska nacija i to smo dokazali - poručio je Dragan Stojković.

Piksi ima filozofiju koju navijači vole, hrabrost se ovog puta isplatila...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading