SUBOTICA JE GRAD SPORTA Gradonačelnik Bakić želi da vidi što više subotičkih ekipa u zvaničnim ligama
Promo

U trofejnoj sali Sportskog saveza grada Subotice upriličenoj povodom uključivanja subotičkog kluba Full Feel u zvanični sistem takmičenja Futsal saveza Vojvodine, odnosno Futsal saveza Srbije.

- Kao velikom ljubitelju fudbala, uvek mi je drago kada vidim uspehe subotičkih ekipa, kako u onom klasičnom, velikom fudbalu tako i u futsalu, koji je sve popularniji poslednjih godina. Danas sam ovde da izrazim podršku Grada, kako ekipi Full Feel, kojoj čestitam uključivanje u Futsal ligu Vojvodine, tako i svim našim lokalnim futsal ekipama, koje grade ozbiljan sportski autoritet u ovoj disciplini - izjavio je gradonačelnik Subotice Stevan Bakić na današnjoj konferenciji za novinare.

Bakić je naglasio da će i Grad Subotica i Sportski savez uvek podržati rad postojećih i formiranje novih klubova, ne samo u futsalu nego i u svim drugim sportovima.

- Želimo da vidimo što više subotičkih ekipa u zvaničnim ligama, jer je to dobro kako za njihov razvoj, tako i za promociju Subotice kao grada sportova. Još jednom vam, čestitajući na ozbiljnom i uspešnom sportskom radu, želim takmičarsku sreću i mnogo pobeda u budućnosti - rekao je gradonačelnik Bakić.

Jedan od osnivača Kluba malog fudbala Full Feel, Nemanja Džever, izrazio je zahvalnost gradonačelniku Bakiću i članu Gradskog veća zaduženoj za sport i omladinu, Nataši Aleksić, što su svojim prisustvom uveličali ovu njihovu medijsku promociju Kluba.

- Zahvaljujemo se i Sportskom savezu Subotice, kao i Gradskoj upravi na velikoj pomoći oko osnivanja i početka takmičenja, od septembra, u Futsal ligi Vojvodine. Mi smo 2017. godine organizovali jednu ekupu koja se sa dosta uspeha takmičila na turnirima, a vrhunac je bio prošle godine, kada smo na Državnom prvenstvu Srbije u mini fudbalu, održanom u Subotici, u izuzetno jakoj konkurenciji osvojili četvrto mesto. Nakon toga smo odlučili da registrujemo klub i da uđemo u zvaničnu ligu futsala. Nadam se da ćemo našim rezultatima i radom opravdati poverenje rukovodstva i članova kluba, kao i subotičke lokalne samouprave - rekao je Nemanja Džever.

Član Kluba Bela Vojnić najavio je otvaranje prve škole futsala u okviru Kluba malog fudbala Full Feel, kako bi obučavali svoje kadrove i na taj način "izbegli uzimanje fudbalera iz velikog fudbala".

Posle obraćanja medijima, predstavnici Kluba su gradonačelniku Stevanu Bakiću i Nataši Aleksić predali dresove Kluba malog fudbala Full Feel.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading