KAPITALAC PRED PROLEĆNI DEO SEZONE Crvena zvezda dovela ekstra pojačanje
Foto: Privatna arhiva/FK Crvena zvezda

Kuvalo se pojačanje na Marakani od starta prelaznog roka, a Crvena zvezda uspela je da završi čitav posao u samom finišu zimske fudbalske pijace. Na Marakanu je sleteo pravi kapitalac - Marko Rakonjac!  

Reprezentativac Crne Gore na Marakanu stiže kao pozajmljeni igrač Lokomotive iz Moskve. On bi u narednih šest meseci trebao da predstavlja ispomoć Aleksandru Pešiću u navali, a ukoliko bude opravdao očekivanja Crvena zvezda će imati mogućnost kupovine za milion evra!  

CRVENA ZVEZDA POMAŽE SVETINJAMA Obnovimo Hram Svetog Save u Kosovskoj Mitrovici (FOTO)

 

 

Uspela je Zvezda da izboksuje sjajan posao budući da će platu mladog napadača u potpunosti pokrivati Lokomotive. Rakonjac je jesenas odigrao 15 utakmica u Premijer ligi, ali mahom je ulazio sa klube zbog čega nije uspeo da se upiše u strelce. 

Posle odlaska Kulibalija jasno je bilo da je Zvezdi neophodno pojačanje u napadu. Pored Pešića Miloš Milojević može da računa i na 17-godišnjeg Jovana Mijatovića, ali on nije klasičan centarfor. Rakonjac na Marakanu stiže kao dugo čekano pojačanje, a svi se nadaju da bi dolaskom u crveno-beli tabor mogao da ispuni svoj puni potencijal.  

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading