OGLASIO SE KANGA Gabonac poslao poruku "Delijama" na srpskom
Printscreen

Fudbeleri Zvezde otišli su na reprezentativnu pauzu pobedom nad Napretkom od 1:0 u teško izvojevanoj pobedi na Marakani.

Zvezda je tako završila jedan težak ciklus u kojoj je doživela ispadanje iz plej-ofa Lige šampiona, kao i dva poraza u Ligi Evrope, uz kiks i u domaćem prvenstvu i slabiju igru posle smene trenera. 

Nema sumnje da će im pauza prijati. To ističe i Gelor Kanga, koji se posle meča sa Napretkom obratio navijačima na Instagramu porukom na srpskom jeziku.

PRIHVATIO POZIV Mladi Zvezdin fudbaler igraće za reprezentaciju Crne Gore

On je istakao da je došao teži period za njegov tim, da rezultati nisu onakvi na kakve su navikli navijače, ali da im je zato podrška bitnija više nego ikada. 

- Shvatili smo da je došao teži period u našem timu. Rezultati nisu impresivni kao što smo navikli. Ali to je fudbal! Sada nije lako, zato nam je potrebna vaša podrška koja nam znači više nego ikad! Od danas smo na internacionalnoj pauzi, kako bismo se vratili mnogo jači i u punom fokusu za dalja osvajanja - napisao je Kanga. 

Zvezda će nakon reprezentativne pauze prvog oktobra gostovati ekipi Mladost GAT u Novom Sadu, a potom je šest dana kasnije čeka gostovanje Ferencvarošu u Budimpešti.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Aca

19.09.2022 11:16

Hocemo,ali prvo zauvek izbacite Gobeljica iz prvog tima!To sto ga guraju vodje i odredjeni krimi menadzeri...ne znaci da mora da igra i unistava nasu Crvenu Zvezdu i zivce svih navijaca!