MORA NA OPERACIJU! Zvezda do kraja sezone bez Nikolića!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Vratio sam se u sredu iz Liona, bio sam tri dana. Ustanovljena mi je sutura ligamenata na zglobu. Ponovo ću put Francuske za sedam-osam dana. Operacija je zakazana za 21. februar, zašiće mi ligament uz kosku. Pregled je obavio doktor Bendžamin, najbolji u toj oblasti. Pitao me je koliko me boli, da li je hronična povreda...Odgovorio sam da sam tu nogu tri- četiri puta povređivao. Ubrzo je zaključio da je neophodan operacioni zahvat. Sa time sam se složio, posle čega je on obavestio medicinski tim Crvene zvezde - otkrio je Veljko Nikolić za "Žurnal". 

PAO POTPIS NA "MARAKANI" Štoper Zvezdin do 2026. godine!

Do povrede je došlo na treningu.

-  Đurić me je zakačio posle starta na loptu. Bilo je totalno nenamerno, ne ljutim se na njega. Odmah sam znao o čemu je reč. Bol je bio na istom mestu kao i ranije. Pokušavao sam narednog dana da potrčim, nisam mogao. Odluka je bila da se vratim u Beograd, ni injekcija nije pomogla - ističe Zvezdin kreativac. 

Pred ovim igračem je duga pauza.

- Pomalo šetam. Osećam bol kad se popnem na prste ili napravim duži korak. Najviše odmaram i ležim kod kuće. Pridržavam se saveta da se ne krećem previše. Što se vežbi tiče, mogu samo u teretanu da bih održavao gornji deo tela. Posle operacije mesec dana moraću da nosim čizmu. Zatim, sledi dva meseca fizikalne terapije. Nakon toga sve zavisi od mene i kako će da zaraste. Nadam se da će da prođe bez većih problema i da ću biti na terenu za četiri i po meseca. Jedno je sigurno da je za mene sezona završena. Trudiću se da budem spreman za jun i početak priprema - podvukao je Nikolić. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading