SJAJNE VESTI IZ UEFA STIGLE NA "MARAKANU" Čeka se Zvezdin odgovor!
VladimirMarković/Alo!

Fudbaleri Crvene zvezde od 18.45 igraju meč sezone na "Marakani" protiv ekipe Ludogoreca. Eventualna pobeda možda bi osigurala proleće u drugom po jačini takmičenju na Starom kontinentu ili dovela crveno-bele na korak do tog statusa.

Međutim, šampion Srbije ne igra samo za prolaz već i za neke druge beneficije koje bi mogle mnogo da im znače. Za početak, krenimo od sopstvenog benefita. Dakle, crveno-belima bi eventualna pobeda nad Ludogorecom donela razne pogodnosti.

SJAJNE VESTI IZ UEFA STIGLE NA

VladimirMarković/Alo!

 

Pre svega, finansijske prirode. Ukoliko savladaju Bugare, na "Marakanu" će stići finansijsa injekcija iz UEFA u iznosu od 630.000 evra. Pored toga, ukoliko crveno-beli večeras overe plasman u narednu rundu (potrebna im je pobeda ili remi Brage) onda će u Portugalu igrati za prvo ili drugo mesto u grupi, ali i dodatan prihod.

“CRNA SVADBA” POMINJE VEČITI DERBI Šta se dogodilo na dan kada su igrali Crvena zvezda i Partizan?

Prvo mesto donosi dodatnih 1.100.000, dok drugo garantuje upola manje, 550.000. Pored toga tu je i još 500.000 za učesnike nokaut faze, tačnije prve runde. Svaki prolaz u narednu rundu, znači i još novca u kasi.

SJAJNE VESTI IZ UEFA STIGLE NA

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Pored finansijske dobiti, Zvezda će igrati i za napredak na UEFA listi. Tačnije, pobeda nad Ludogorecom donela bi crveno-belima plasman na rekordno 38. mesto zajedno sa ekipom Milana, ali ni to nije sve.

BIO JE MILJENIK "DELIJA", GLUMIO GOLMANA ZVEZDE, PA OTIŠAO U DINAMO IZ ZAGREBA! Gde je nestao najniži štoper kog je "Marakana" videla? (VIDEO)

Poraz Klub Briža od Lajpciga i gotovo izvesna eliminacija Belgijanaca iz Evrope znači da će crveno-beli do kraja ovogodišnjeg ciklusa uspeti da prestignu Briž i u nekim narednim kvalifikacijama budu ispred njega.

Na sve to treba dodati i nacionalni koeficijent, za koji se crveno-beli bore zajedno sa Partizanom, a eventualne pobede dva najveća srpska kluba približila bi Superligu tome da dobije direktnog učesnika u Ligi šampiona.

Dakle, Ludogorec mora pasti!

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading