NJU JE ZAVOLEO NAKON SMRTI PRVE SUPRUGE Ovako je Snežana govorila o braku sa Kornelijem
TANJUG/ RADE PRELIC / bs

Čuveni srpski kompozitor, Kornelije Kovač, preminuo je danas u 81. godini u Beogradu, a 15 godina je bio u braku sa suprugom Snežanom, koju je upoznao nakon što se razveo od prve supruge Spomenke Kovač.

Spomenka Kovač, majka Aleksandre, Kristine i Anje, preminula je 2006, a od njihovog oca razvela se nekoliko godina ranije.

Kornelije Kovač, pre 15 godina sreću je pronašao kraj Snežane, koju je upoznao sasvim slučajno.

‒ Bilo je to drugog dana Sajma knjiga, negde pred kraj radnog vremena. Već malo umorna pomislila sam što bi bilo lepo da se pojavi Kornelije Kovač. Podigla sam glavu i ugledala ga. Uplašila sam se, prvi put u životu, svojih želja. U tom trenutku nikakvih razloga nisam imala da od svih ljudi na planeti pomislim baš na njega. Znala sam ko je on, i to je bilo sve ‒ ispričala je Snežana jednom prilikom u intervjuu za Gloriju.

NJU JE ZAVOLEO NAKON SMRTI PRVE SUPRUGE Ovako je Snežana govorila o braku sa Kornelijem

Foto: Printscreen/instagram

 

Gospođa Kovač postala je 22. marta 2014. godine.

‒ Tog dana su bili „Mladenci“, ali mi smo slučajno došli do tog datuma. Bata je i ranije predlagao da pređem kod njega, ali sam ga zamolila da sačekamo da moj sin upiše fakultet i da kćerka završi studije. Bilo mi je važno da se oni osamostale, da postanu zreli ljudi. Činu venčanja prisustvovale su Batine kćerke i njegov brat Mihajlo sa porodicom, moja deca, Batini kumovi sa prvog venčanja, kao i moja kuma sa kćerkom, naši kumovi ‒ otkrila je Snežana Kovač, koju svi, pa i ćerke njenog supruga zovu Sneška, što na najbolji način govori o tome koliko su bliski.

Kornelije Kovač bio je srpski kompozitor, pijanista, aranžer. Rođen je u Nišu 1942. godine, a svoju prvu kompoziciju "Pusti trotoari" Kovač komponuje već sa četrnaest godina - 1956. godine.

POTRESNA OBJAVA ALEKSANDRE KOVAČ NAKON OČEVE SMRTI: Volimo te zauvek tata, do zvezda i nazad (FOTO)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading