ON MI JE KAO OTAC Mlada glumica progovorila o odnosu sa Nikolom Kojom, a evo šta je rekla za Vojaža
Printscreen

Mlada glumica Anita Ognjanović (25), koja se proslavila ulogom u seriji "U klinču", kaže da se mnogo vezala za Nikolu Koju u kojem vidi očinsku figuru. 

- Nikolu sam zavolela i stekla veliko poverenje u njega i kao glumca, i kao čoveka. Na snimanju sam se pored Koje osećala sigurno i zaštićeno. Bukvalno smo stvorili odnos kao otac i ćerka. Sigurna sam da, kada bih imala neki problem i pozvala ga u pola noći, on bi mi se javio - priča Anita. 

Mlada glumica je oduševljena i svojom mamom iz serije Brankom Katić.

- Branka i ja smo kliknule na prvu loptu. Ona mi je trenutno omiljena osoba u životu jer je pozitivna, vedrog je duha. Sećam se da sam se kao klinka stalno budila uz Brankin i Kojin film "Mi nismo anđeli". Nisam im to još rekla zato što mi je glupo.
Anita u seriji igra tinejdžerku koja trenira kik-boks, a i u privatnom životu posvećena je ovom sportu.

ON MI JE KAO OTAC Mlada glumica progovorila o odnosu sa Nikolom Kojom, a evo šta je rekla za Vojaža

Printscreen

 

- Treniram već šest godina i nikada ga se neću odreći zbog toga što mi je to psihički i fizički ventil. Svaki dan započnem udarcima. Kada sam pročitala scenario, zaljubila sam se u Milicu jer je prava loptica-skočica, baš kao i ja - kaže glumica.

Jedan od direktnih partnera joj je i muzička zvezda Mihajlo Veruović Vojaž, koji joj u seriji igra rođenog brata.

-On je divan i normalan mladić. Odlično se snašao ispred kamera. Imala sam finu saradnju sa njim kakvu nisam sa mnogim glumcima. Pored brojnih obaveza, on je svakog dana dolazio na vreme na set. Ma nemam nijednu manu da mu nađem! Tokom rada na seriji počela sam da slušam Mihajlovu muziku i sada znam sve njegove pesme.


OTKRIVAMO DETALJE RASKOŠNOG VESELJA Goca Božinovska iskeširala bogatstvo za Mirkovu svadbu, od cifre će vam se zavrteti u glavi

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading