ŽENA NE TREBA DA SLUŠA MUŽA, DOSTA JE! Branka Katić izgovorila ove reči javno i srušila jedan od najvećih tabua u Srbiji, ništa više neće biti isto
ATA Images

Naime, Branka Katić kaže da se u poslednjih 20 godina, koliko nije živela u Beogradu, najviše uželela glume na našem jeziku i divnih kolega, pa lepim ponudama, uprkos tome što joj treba odmor, nije mogla da odoli.

Naime, glumica se sada dotakla bitne promene koja se dešava u srpskom društvu i istakla da žene moraju biti nezavisne.

- Iz serije možemo da naučimo da žena može i treba da bude i uspešna i samostalna i da ne treba da sluša muža. Izvinjavam se mom kolegi Nikoli Koji, koji mi glumi supruga, dosta duhovito. Mislim da je zaista vreme da završimo sa patrijarhatom na našim prostorima, da žene treba da dobiju prostor koji zaslužuju i priznanje za to što rade. Vreme je za jednakost polova - istakla je glumica.

ŽENA NE TREBA DA SLUŠA MUŽA, DOSTA JE! Branka Katić izgovorila ove reči javno i srušila jedan od najvećih tabua u Srbiji, ništa više neće biti isto

Printscreen

 

U seriji je uživala u radu sa mladim glumcima, ali i starijim, dragim kolegama.

- Meni je u toj seriji najlepši bio rad sa omladinom koja je tako divna, puna energije. Ćerku mi igra fantastična mlada glumica Anita Ognjanović i Vojaž je pokazao toliko talenta za glumu. Prava poslastica su mi bile scene sa Draganom Mićanovićem s kojim sam poslednji put igrala u Engleskoj 1999. godine, kao i s Nikolom Kojom s kojim dugo nisam imala prilike da radim - navela je Branka Katić.

NISAM PRAVILA SKANDALE NI KADA JE TREBALO Oglasila se Marina o Darku Laziću: On je savršen otac kad je sam

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Nik

06.09.2022 15:34

Zato smo tu gde jesmo. Zato smo posrnuli kao nacija i zato nam je natalitet u opadanju. Odbacujemo nacionalne i patrijahalne vrednosti,svi glume neku pamet. Ovim tempom nas za 100 godina nece biti. Jednostavno cemo izumreti.

MARIJA

07.09.2022 22:30

@Nik - Ja hoću da slušam muža i ne radim kao stoka do 65 godine, ako ne i duže ! Ko hoće, neka radu i gradi karijeru. Ja hoću da vidim kuću, q muž da donosi sredstva. On je reditelj u mom životu,a reditelj se sluša! Jel tako?!