OVO JE TRAGEDIJA ZA MORAL I PRAVOSUĐE Merima Isaković ne krije bes zbog odluke suda da odbace optužbe protiv Branislava Lečića, a evo šta je rekla
Alo.rs

Merima Isaković u jeku afere u slučaju Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića, šokirala je javnost novim optužbama protiv nekadašnjeg kolege, te je u razgovoru za naš portal iskazala žaljenje jer je Više javno tužilaštvo odbacilo krivičnu prijavu.

Ona je najviše pogođena, kako je rekla, činjenicom da slučaj nije ušao u istragu.

- To je tužno. Žalosno. Zapanjujuće je da Tužilastvo praktično kaže da ne vidi potrebu da započne istraživački postupak. Žao mi je tužioca koji je odbio da sasluša ostale svedoke koji su se dobrovoljno javili, a uzeo je u obzir neke izjave Danijeline bivše komšinice iz detinjstva, za koju mi je Danijela rekla da se uopšte nije ni družila s njom. Očigledno da je bilo pritisaka nad tužilaštvom, ali, ako je neko izabrao da bude tužilac, treba da očekuje pritiske nasilnika i da ima jaku kičmu da im se odupre. Veoma je tužno ako slučaj ne uđe u istragu. To bi bilo poražavajuće. Nisu saslušali ljude koji je poznaju, nikog od kliničara koji su radili sa Danijelom, niti druge svedoke Lečićevog nasilnog ponašanja, a imaju gomilu materijala koji je trebalo ispitati. Ova odluka je tragedija morala i pravosuđa. Žao mi je naših ljudi i devojaka koje žive u takvoj sredini – smatra Isakovićeva.

OVO JE TRAGEDIJA ZA MORAL I PRAVOSUĐE Merima Isaković ne krije bes zbog odluke suda da odbace optužbe protiv Branislava Lečića, a evo šta je rekla

Alo/printscreen

 

Ona je, zatim, dodala da se nada da će apelacioni postupak dovesti Tužilaštvo na put istrage.

Podsetimo, Merima je povodom svog, ali pre svega Danijelinog slučaja rekla za medije da će svedočiti protiv glumca ukoliko je tužilaštvo pozove. Ona je ispričala da je 1978. godine Lečić se*sualno nasrnuo na nju u stanu u kome je u to vreme živeo sa svojom majkom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
ljubica

13.07.2021 13:45

A što se tiče morala Merime Isaković o njemu se sve zna od Moskve do Pekinga.

Nina

13.07.2021 22:03

Samo podatak da je bio u braku sa žwnom koja može ćerka da mu bude, govori o njegovim životnim vrednostima i uverenjima.

Nedim

14.07.2021 06:20

Ne znam šta hoće Merima?Ako je Lečić nju tako jako povredio i "silovao" a ona to nije želela što nije otišla u Policiju sutra dan ili u roku od jedne godine i prijavila ga?Ovako setila se toga posle 40 godina!!!NNanela je i moralnu štetu Lečiću i ko će ga sada angažovati za film?