grocka pucnjava
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, a nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Miladinu S. se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sumnja se da je on 25. septembra oko 20 časova u naselju Jakovo došao u kuću oštećenog N. T. gde se nalazio sa četiri prijatelja, nakon čega je najpre ušao u verbalnu raspravu sa N. T., a onda izvadio pištolj, repetirao ga i uperio najpre u N. T., a potom i u ostale prisutne oštećene, obrativši im se rečima: “Pucaću vam u noge, pobiću vas”.

 

BONUS VIDEO 

@alo_portal Stanarka zgrade u kojoj je godinama bila zatočena devojčica, otkrila je detalje o zvukovima koji su dolazili iz stana. Ona je navela da tek sada povezuje krike koje su stanari povremeno čuli i novu ženu koju su povremeno viđali. Ceo intervju možete pročitati klikom na link u opisu profila 📲 #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #zatocena #fypシ #fyp #srbija ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading