NAPIO SE, PA USMRTIO MAJKU UDARCIMA MALJEM PO GLAVI Podignuta optužnica protiv muškarca iz Osipaonice
Foto: Alo/E.S.

Tužilaštvo je predložilo da se D. N. oglasi krivim za krivično delo ubistvo i osudi po zakonu, kao i da mu se izrekne mera bezbednosti obaveznog lečenja u alkoholičara u zdravstvenoj ustanovi, objavljeno je na sajtu ovog Tužilaštva.

ISPALIO PROJEKTIL IZ RAKETNOG BACAČA KOD RUME Srušio zgradu kod železničke stanice, policija na licu mesta!  

Okrivljeni D. N. se nalazi u pritvoru od 23. februara, a tužilaštvo je predložilo da se produži zbog okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, prenosi Blic.

D. N. se sumnjiči da je u porodičnoj kući, u Osipaonici, u stanju bitno smanjene uračunljivosti usled jednostavne alkoholne opijenosti težeg stepena, sa umišljajem lišio života svoju majku, oštećenu D. N. (75) iz Osipaonice.

U optužnici je precizirano da je D. N. svojoj majci zadao najmanje tri udarca maljem-čekićem većih dimenzija, tzv. barozom, u predelu glave, kojom prilikom joj je naneo teške telesne povrede opasne po život, usled kojih povreda je oštećena preminula 29. marta.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading