DANAS VOZI SE BMW, SUTRA ČEKA TE CZ Odbegli makro terao maloletnicu (16) na prostituciju, a sada se oglasio na Instagramu! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Treći osumnjičeni, Marko S. (22), je u bekstvu i za njim je raspisana potraga. Uhapšeni su, inače, bili aktivni na društvenim mrežama, a Marko S. je nastavio da stavlja objave na Instagramu i posle hapšenja saučesnika.

- Objavljivali su slike sa putovanja, hvalili su skupim automobilima, naročito Marko S., koji je u bekstvu. On je u vreme kada su majka njegovog deteta i Filip T. bili na saslušanju objavio stori na Instagramu. Okačio je pesmu "Krvavi Balkan", odnosno stihove, koji glase: "Danas vozi se BMW, sutra čeka te CZ" - otkriva izvor.

Foto: Printscreen/instagram

 

On dodaje da je Marko S. i ranije objavljivao fotografije skupocenih automobila, a njegova partnerka, koja je u pritvoru, u opisu svog profila na Fejsbuku napisala je: "Radim na crno, trošim na belo".

Podsetimo, na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu, Teodora J. je priznala krivično delo, dok je Filip T. negirao da je učestvovao u iskorišćavanju teških prilika šesnaestogodišnjakinje da bi je primorao da pruža seksualne usluge za novac.

Foto: Facebook

 

- Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, sud je odredio pritvor T. J. (20) i F. T. (20), koji se sumnjice da su zajedno sa M. S. (20) koji je u bekstvu, od februara do juna ove godine, maloletnu oštećenu terali na prostituciju i seksualnu eksploataciju, iskorišćavajući njene teške životne prilike, dovodeći je najpre u zabludu, a potom upotrebljavajući silu i pretnje - objašnjava sagovornik i dodaje da im je pritvor određen da ne bi uticali na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

Podsetimo, Teodora J., kojoj je određen pritvor, porodila se pre mesec dana, a otac deteta je osumnjičeni Marko S., koji je u bekstvu.

Pratite nas i na Telegramu!

Komentari (0)

Loading