JANIS ZADOVOLJAN NAKON SJAJNE PARTIJE Grk otkrio koliko daleko može njegova reprezentacija
EPA

Grčka je na krilima sjajnog Janisa Adetokumba stigla do pobede protiv Ukrajine. Neverovatni Janis postigao je 41 poen, te se tako pridružio Nikosu Galisu i Jorgosu Kolokitasu na listi najefikasnijih individualnih strelaca Grčke. Oni su postigli po 43 poena. Zvezda Milvokija nije krila oduševljenje nakon meča.

- Ne volim da ocenjujem ​​svoje mečeve. Samo želim da izađem na teren i da se zabavim koliko god mogu. Pokušavam da ostanem fokusiran na ono što mogu. Svaka utakmica je drugačija, svaki put kad izađem na teren doživim drugačije iskustvo. Osećam se tako uzbuđeno kada izađem na teren. Ne znam ima li to veze sa činjenicom da igram dugo za reprezentaciju. Možda trener Itudis i način na koji me motiviše ili to što smo svi zajedno.

Kada je reč o dometima Grčke reprezentacije na ovom Evrobasketu, stiče se utisak da su jedni od favorita, ali Janis ne želi da se zaleće.

- Ne znam gde ova ekipa može da stigne, iz dana u dan pokušavamo da budemo bolji. Bio sam u ovoj poziciji 2014. na Svetskom prvenstvu, imali smo učinak 5-0, pobedili Argentinu i izgubili u prvoj nokaut rundi. Napravili smo dobre stvari. Sad šta će biti u nokaut fazi, ne znam. Da sam znao, otišao bih direktno tamo. Mi smo ekipa za koju znam da će dati sve od sebe. Niko nema ugovor za pobedu, ali daćemo sve od sebe, bićemo skromni i fokusirani.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading