"ZA POPRAVKU UZIMAM 20 € ZA 10 MINUTA" Kako je video jedne Beograđanke "zapalio" internet
Foto: Shutterstock

- Školuješ se šest godina, ubiješ se koliko je teško, onda godinu dana stažiraš upišeš specijalizaciju, učiš 10 možda 11 godina, plus praksa i plus godine koje nisu plaćene i onda dođe neko i kaže vam kako je preskupo. Gospođo, uzmite i vi, šta da vam kažem, danas je tetrapak mleka 200 dinara, jedna kafa 250 do 300 dinara - kaže lepa zubarka.

Ove njene rečenice izazvale su veliki broj reakcija na Tiktoku, prenosi Kurir. Mnogi su je podržali, ali bilo je i onih koji je nisu štedeli.

 

 

- Školuješ se toliko godina da bi bušio pokvaren zub, šta da ti kažem, a proteza je 800 evra sa montažom posao traje svega 15 minuta, pa ti vidi...

Neki su konstatovali da keramičari i vodoinstalateri zarađuju mnogo više, a nisu učili 11 godina, kao ni frizeri sa samo tri godine zanata.

- Bukvalno svemu znaju cenu, a ničemu vrednost. Ljudi nisu normalni, usluge stomatologa treba da budu mnogo skuplje - konstatovala je jedna korisnica.

- Bravo, ta gospođa koja kaže za 10 minuta 20 evra, treba da zna da nije 10 minuta, već 20 godina i 10 minuta.

Druga smatra da je greška što naplaćuje 20 evra, pošto ona uradi nokte i da isto toliko, a onda za tri nedelje opet. Sa njom su se saglasili mnogi uz konstataciju da u cenu treba dodati i odgovornost koju nosi. Što, ipak, "nije hoće li mi lepo stajati roze boja na noktima".

- A ne smeta gospođi da radi frizure za 20 evra koje traju najviše nedelju dana - napisala je sledeća.

Mnogi nisu stali na stranu lepe zubarke pošto smatraju da su njeno školovanje platili oni kojima ona sada uzima 20 evra.

- Uzmi kredit plati školu pa naplaćuj i 200 evra!

Jedan pratilac je izneo svoje iskustvo da gotovo 80 odsto stomatologa koje poznaje gledaju samo pare, a pacijente ko šiša.

- I mi ostali se školujemo, pa nismo tako bahati - oplelo je on.

Sličnog mišljenja je i kolega lekar:

- Ima i nas lekara koji se školujemo šest godina plus praksa i imamo dnevnicu 20 evra. Pa po čemu si ti posebna da uzmeš taj novac za 10 minuta.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading