crni luk
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

U jednom od najpopularnijih supermarketa u Beogradu stoji izložena cena za ljusku crnog luka za 150 dinara po sniženoj ceni, dok je redovna neverovatnih 220 dinara za svega 50 grama.

Iskusnije domaćice kažu da je ova količina dovoljna za farbanje svega 15-ak jaja. Potrošače više i ne iznenađuje što je neko odlučio da prodaje lukovinu, iako je kilogram luka sa cenom od 100 dinara jeftiniji od 50 grama njegove ljuske, ali su ostali zatečeni iznosom po kom su odlučili da ga prodaju.

CENA LUKOVINE ŠOKIRALA SRBE! Je li moguće da je plaćamo ovoliko?

Foto: Shutterstock

 

- Neverovatno mi je da svake godine hoće da se bogate na sirotinji! Za ljusku treba neko da plati preko 200 dinara?! Ovo je sramota i da se prodaje i da se kupuje, jer do Vakrsa možete i sami da je skupite - zaključuje penzionerka Mirjana iz Beograda.

Do Velikog petka ostalo je nešto manje od deset dana, a do tada nam ostaje da pratimo kako će prodavci da se odnose prema cenama proizvoda neophodnih u pripremi Vaskrsa, piše Kurir.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Бошкић

25.04.2024 19:20

Коментар у тексту да хоће да се богате на сиротињи није на месту.Сиротиња то не купује,већ господа и набеђене новопечене домаћице које хоће све инстант.