novac
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Na društvenoj mreži Fejsbuk, jedna devojka podelila je neprijatno iskustvo koje je doživela prilikom selidbe u stan koji se nalazi na Voždovcu. Kako tvrdi, prilikom useljavanja u oktobru prošle godine, platila je depozit, kao i sve troškove, da bi bila izbačena posle mesec dana. Dalje nastavlja, da iako je sve "regulisano" preko agencije, njoj ni to nije pomoglo da se zaštiti, te je stan ubrzo napustila.

- Želim da podelim svoje iskustvo u vezi sa stanom koji se nalazi na Voždovcu, kako bih vas informisala i možda sprečila neprijatnosti koje sam ja doživela. Naime, gazdarica ovog stana nas je izbacila u roku od mesec dana. 

novac

Foto: Shutterstock

 

 

Uselili smo se u stan 7. oktobra preko agencije, pri čemu je zakupnina iznosila 400 evra. Uplatili smo depozit od 400 evra, tekuću kiriju od 400 evra, kao i agencijsku proviziju od 200 evra. Dodatno, platili smo i novembarsku kiriju krajem oktobra. U stanu se pojavilo mnogo problema, a prema agencijskom ugovoru i popisu neispravnosti, vlasnica stana, koja ne živi u Srbiji, trebalo je da organizuje popravke.

Nakon što smo mesec dana tražili da se nešto preduzme, poslala je svog prijatelja, "majstora", koji je samo ušao, pogledao i otišao, ne obavljajući nikakav popravak - poručila je devojka, a onda navela da je problem "rešen" tako što je vlasnica odlučila da otkaže ugovor.

- Usledilo je iznenađenje kada nas je vlasnica pozvala i saopštila da neće slati ostale majstore i da nam daje otkaz ugovora o zakupu. Kada smo predložili da sami popravimo stvari o našem trošku, ona je to odbila i dala nam jednostrani otkaz. Zapanjujuće je da, nakon što smo platili sve troškove i čak ponudili da sami popravimo neispravnosti, vlasnica sada izdaje stan za višu cenu, 450 evra - pisalo je u objavi devojke, prenosi Telegraf.

Njenu objavu pogledajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading