NAJDETALJNIJI NUMEROLOŠKI HOROSKOP ZA JUL: Petice će najviše profitirati ovog meseca, Jedinice sreću nekog posebnog, a vi
Foto: Freepik

Otkrijte broj svog ličnog životnog puta

Da biste saznali šta predviđa vaša mesečna numerološka prognoza, prvo je potrebno izračunati broj vašeg ličnog životnog puta. Zbrojite sve brojeve od datuma rođenja i smanjite na jednocifreni broj. Na primer: Ako ste rođeni: 27.6.2021. godine - 6 + 2 + 7 + 1 + 9 + 8 + 8 = 41; zatim dodajte ponovo dok ne dođete do jedne cifre - 4 + 1 = 5.  Broj životnog puta: 5

Broj 1

Vreme je da se ozbiljno usredsredite na svoje dužnosti i odgovornosti. Preuzmite odgovornost za poslove kod kuće, u svojoj karijeri i u zajednici. Organizujte svoj privatni život i karijeru. Pokrenite projekte koji će vam poboljšati život, poput popravke kuće ili uređenja bašte. Nekim vašim prijateljima ili rođacima je potrebna pomoć. To je verovatno neka mlađa osoba koja još uvek nije pronašla stabilnost i svrhu u svom životu. Ovaj mesec vam može donijeti sjajne mogućnosti u karijeri. Fokusirajte se na postizanje ciljeva. Disciplina i napor su ključni ovog meseca. Na ljubavnom planu situacija se menja nabolje.

Broj 2

Imate priliku da promenite stare stavove o životu ili ljudima. Moguće je prijatno putovanje i više opuštanja. Neočekivani telefonski poziv može pozitivno promeniti vaše planove. Ovaj mesec oslobađa vašu divlju stranu, posebno kada je reč o društvenom životu i ljubavnim vezama. Jul je za vas najdinamičniji mesec ove godine.Povratak osobe iz prošlosti mogao bi dalje uticati na promene na ljubavnom planu. Preduzmite nove korake na poslu, ali shvatite da zapravo ne možete sve da kontrolišete.

Broj 3

Na poslu se vaše poslovne odgovornosti povećavaju, a ego blokira napredak. Sve loše što se dogodi na poslu otkloniće pozitivna situacija kod kuće i na ljubavnom planu. Moraćete da žrtvujete deo svog vremena i energije da bi se situacija u vašem privatnom životu nastavila dobro razvijati. U drugoj polovini meseca doći će do promena koje su rezultat slučajnog sastanka na društvenom događaju. Ova promena se može zasnivati na romantičnom susretu i može uticati na vašu životnu situaciju. Moguće je i neočekivano putovanje.

Broj 4

Došlo je vreme da se suočite sa važnim odlukama koje će uticati na vaš život, ali i živote vaših najmilijih u budućnosti. Vaš strah proizlazi iz vaše neodlučnosti i nesigurnosti u odlukama. Oslonite se na svoje srce i intuiciju i verujte onome što vam šapuću. Iako vam karijera i finansije nisu prioritet ovog meseca, moguće je da ćete praviti planove za budućnost. Pripremite se za dugoročne ciljeve, ali sačekajte sa njihovom primenom.

Broj 5

Ovo može biti vrlo profitabilan period, dobićete nagrade za svoj trud. Sa svim poslovima vezanim za novac dobro je postupati s velikom pažnjom. Velike su šanse da se situacija u julu promeni nabolje. Ako ste mudri i pažljivi, možete znatno povećati stanje na računu. Ovaj mesec takođe donosi snažne emocije u ličnim odnosima, kako pozitivne tako i negativne. Zaposlenima je teže da uspostave ravnotežu u vezi sa partnerom, ali i dalje probleme guraju pod tepih. Savet je da budete otvoreni, tolerantni, skloni opraštanju i uzdržavate se od osude. Samci mogu da upoznaju nekog posebnog u poslovnom okruženju.

Broj  6

Pravo je vreme da pogledate unutra i prepoznate svoje potrebe i želje. otpustite sve što ste prerasli, uključujući ljude, situacije, materijalne predmete - sve ono što vam više ne donosi radost. Verovatno ćete doživeti duboke emocije, poput nostalgije i melanholije. Takođe se možete osećati iscrpljeno. Čišćenje i lečenje se odvijaju na vrlo dubokom ličnom nivou. Niste potpuno svesni svega što se dešava i zbog toga će vam biti teško da izrazite svoja osećanja prema drugima. Ovo je dobar trenutak u finansijskom pogledu. Možete dobiti uplatu ili naplatiti stare dugove.Nedostatak samopouzdanja i sumnje u sebe sprečavaju vas da pronađete novu ljubav.

Broj 7

Velika je mogućnost da ćete izaći iz svoje zone udobnosti. Možda čak razmišljate o promeni karijere ili pokretanju sopstvenog posla. Možda ćete osetiti želju za slikanjem, pisanjem ili izražavanjem na neki drugi kreativan način. Naravno, prihvatite izazov. Ako već niste u vezi, možda ćete nekoga upoznati, ali ova veza, iako intenzivna i strasna, možda neće biti trajna. Jul je mesec koji će doneti mogućnosti za druženje sa novim poznanicima na društvenim događajima. To su sjajne mogućnosti za uspostavljanje trajnih kontakata koji će vam pomoći u karijeri i drugim poduhvatima.

Broj 8

Vaš uspeh na poslu direktno će uticati na vašu budućnost. Možda će vas uznemiriti novi izazovi i veliko opterećenje, ali ćete im se uspešno oduprijeti. Romantika je snažno zastupljena, ali je treba čuvati van radnog okruženja, što možda nije lako učiniti. Možda ćete imati priliku da odete na koncert ili neki drugi muzički događaj i zbog vaše povećane osetljivosti ovo iskustvo će se pokazati vrlo terapeutskim. Razmislite o isprobavanju korisnih praksi kao što su zdrava ishrana, masaža ili novi trening. Provodite što više vremena u prirodi.

Broj 9

Moguće je promeniti karijeru, ali sve ide kako ste zamislili. Kreativni ste i imate sjajne ideje. Spremni ste da rizikujete iz jednog razloga - potrebna vam je promena. Vaše emocionalno stanje je pomalo turbulentno, zbog čega ćete biti lošeg raspoloženja. Pokušajte da se izolujete i budete malo usamljeni da sredite svoje misli i osećanja. Odmor vam je potreban više nego ikad. Pravo je vreme da napunite baterije.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading