HOROSKOP ZA SREDU, 8. FEBRUAR Vaga zaljubljena, Blizanac harizmatičan, Devici moguća povreda
EPA / Autor: SEBASTIAO MOREIRA

Ovan

Na emotivnom planu će vam biti sve lepše i uživaćete sa partnerom u izlascima. Potražite pomoć kolega kako bi završili posao na vreme. Povedite računa u saobraćaju ako ste vozač.

Bik

Partneru smetaju neki vaši stavovi pa pokušajte da malo nešto promenite. Izbegavajte konflikte sa kolegama po svaku cenu. Psihički ste malo uzdrmani.

Blizanci

Pojaviće se osoba koju će te upoznati preko prijatelja koja će vam se odmah dopasti. Danas će te zračiti posebnom harizmom. Na poslu je sada dobro. Zdravlje stabilno.

Rak

Sa partnerom se dobro razumete i svakim danom vam je veza sve bolja. Sa nadređenim nemate dobar odnos i imaćete malih problema na poslu. Prolazna glavobolja.

Lav

Ne mislite više na staru vezu već se okrenite novoj i opustite. Posvetite više vremena porodici zapostavili ste je zbog poslovnih obaveza. Moguć manji dobitak. Zdravlje dobro.

Devica

Muči vas ljubomora nepotrebno partner vam je veran. Razgovarajte o svemu sa partnerom. Pazite sa kim počinjete poslovnu saradnju. Manji uzdatak. Pazite se od povreda.

Vaga

Zaljubljeni ste i to se na vama vidi. Uživate u zajedničkim trenucima sa partnerom. Završavajte poslove na vreme nemojte ih stalno odlagati. Bavite se sportom.

Škorpija

Ako ste sami prihvatite poziv za izlazak od osobe sa kojom radite. Trudite se da na posao dolazite na vreme da vas ne opominju. Moguć kraći put. Zdravlje dobro.

Strelac

Lepo veče ćete provesti u izlasku sa partnerom i prijateljima. Javiće vam se prijatelj koga dugo niste videli. Situacija na poslu je sada bolja pa možete da odahnete. Zdravlje dobro.

Jarac

Pokažite malo više emocija prema partneru nekako ste u emotivnom grču. Radite i ono što vam ne odgovara ali za sada nemate izbora. Osetljiv respiratorni sistem.

Vodolija

Probajte da osvežite vezu kraćim putovanjem. Treba vam malo više vremena za ljubav. Niste usredsređeni na posao koliko bi trebalo pa imate problema. Prolazna glavobolja.

Ribe

Partner želi da više vremena provodite zajedno. Iznenadite partnera malim poklonom. Izbegavajte rasprave sa kolegama, gledajte šta je za vas najbolje. Zdravlje dobro.

Komentari (0)

Loading