HOROSKOP ZA SREDU, 23. NOVEMBAR Bik treba da se pazi obmane, moguć veći priliv novca za Vage, Raka očekuje očekuje važno poznanstvo
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Konačno vam se vraća nalet vaše pozitivne energije koji vam može biti od velikog značaja u poslu. Polako razmišljate o velikim poduhvatima i ambicije se bude u vama!

LJUBAV: Niste u prilici da izrazite svoje emocije onako kako biste želeli, pa vaše reči mogu biti ovaj put pogrešno protumačene. Potrudite se da razjasnite situaciju u startu. Vrlo je važno da vas partner sada pravilno shvati.

ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt, mogući su manji problemi sa upalama ili infekcijama. Sada je važno da ojačate organizam, kako bi ste postali imuni na razne sezonske bolesti.

BIK

POSAO: Neka osoba pokušava da predstavi sebe u lažnom svetlu i da se pokaže moćnijom nego što zaista jeste. Nemojte dopustiti da vas obmane bilo čiji lažni sjaj. Uostalom, već ste imali negativno iskustvo upravo zahvaljujući sličnoj situaciji. Ne podležite uticajima osoba kojeobećavaju mnogo, a gotovo ništa ne ispune.

LJUBAV: Odluka koju danas budete doneli na emotivnom planu može biti veoma važna za vašu dalju emotivnu budućnost. Zato budite veoma promišljeni i mudri.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i bilo koju vrstu poroka, danas vam dan nije ni malo naklonjen za rizike.

BLIZANAC

POSAO: Nije povoljan dan za poslovno putovanje. Može se desiti da zaboravite važna dokumenta ili novac koji vam je potreban. Bolje odložite važne planove. Sada nije vreme da rizikujete, sa poslovima koji nisu provereni.

LJUBAV: Nije vam lako da se izborite sa partnerom koji trenutno ima veoma negativan stav o svemu. Bolje je da sačekate malo da se situacija ohladi, pa onda da porazgovarate. Sada nije vreme da forsirate nemoguće, busite strpljivi.

ZDRAVLJE: Nešto lošija cirkulacija vam može stvarati manje zdravstvene tegobe. Moguća je vrtoglavica.

HOROSKOP ZA SREDU, 23. NOVEMBAR Bik treba da se pazi obmane, moguć veći priliv novca za Vage, Raka očekuje očekuje važno poznanstvo

Foto: Shutterstock

 

RAK

POSAO: Nema naznaka za neke veće promene, prilično ste opušteni. Moguće je i da ćete danas dobiti slobodan dan ili ćete jednostavno otići ranije sa radnog mesta. Potrebno vam je opuštanje od posla. Sem toga sada su na pomolu i neke druge obaveze, koje ne trpe odlaganje.

LJUBAV: Slobodne pripadnike ovog znaka danas očekuje veoma važno poznanstvo. Imaćete priliku da upoznate osobu sa kojom možete kasnije ostvariti vezu na duže staze! Možda na vas neće u prvi mah, ostaviti toliko snažan utisak.

ZDRAVLJE: Osetljiv predeo grudnog koša. Ako primetite neke tegobe, javite se lekaru za savet.

LAV

POSAO: Ukoliko ste na nekoj višoj poziciji ili ako ste nekome šef, možete da računate na veoma povoljna dešavanja i na veoma uspešan i produktivan dan na poslu. Spremni ste da zagrizete kako biste došli do željenog ostvarenja.

LJUBAV: Danas možete veoma lako okončati emotivnu vezu u kojoj niste dovoljno srećni. Nema potrebe da trpite neke stvari koje vam ne odgovaraju zbog osobe do koje vam nije stalo.

ZDRAVLJE: Čuvajte se u dodiru sa strujom, moguće su manje nezgode, opekotine. Budite obazrivi u saobraćaju, mogući su previdi, koji mogu imati posledice.

DEVICA

POSAO: Pokušavate da napravite što bolju organizaciju posla, kako biste što pre završili obaveze koje imate u planu. Moguć je manji pad koncentracije, biće vam potrebna nečija pomoć. Nemojte zazirati da se obratite drugima za pomoć. Naravno, bićete obazrivi prilikom izbora osobe kojoj možete pokloniti poverenje.

LJUBAV: Rešićete dileme koje su vas mučile u prethodnom periodu, ako budete bili dovoljno otvoreni u komunikaciji sa emotivnim partnerom. Posvetite se tome da stvari isterate na čistac!

ZDRAVLJE: Naglašena nervoza tokom celog dana, moguć je i gubitak apetita.

HOROSKOP ZA SREDU, 23. NOVEMBAR Bik treba da se pazi obmane, moguć veći priliv novca za Vage, Raka očekuje očekuje važno poznanstvo

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

POSAO: Tokom današnjeg dana ćete biti u prilici da sklopite neki usmeni dogovor o poslu koji vam može biti od velikog značaja na duže staze u budućnosti. Povoljan dan! Možete ostvariti dobru poslovnu ponudu, koja će za rezultat imati i veći priliv finansija.

LJUBAV: Potrebno vam je neko vreme da otkrijete šta želite. Niste dovoljno sigurni u svoje emocije prema trenutnom partneru koji insistira na tome da uplovite u neku ozbiljniju priču.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu vam mogu stvarati manje probleme, izbegavajte hladne napitke. Problemi sa krajnicima.

ŠKORPIJA

POSAO: Tokom današnjeg dana niste baš skoncentrisani na posao. Ne trebate preduzimate bilo kakve drastične korake, niti donositi važne odluke. Moguće je da nećete ni raditi danas i da ćete više biti okrenuti svojoj porodici i nekim drugim prioritetima.

LJUBAV: Prepustite se užitku koji imate pored voljene osobe. Dan je veoma povoljan da ga provedete zajedno u toploj atmosferi. Nemate ni jedan razlog za brigu. Potpuno se opuštate u društvu partnera.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa niskim pritiskom, ne izbegavajte redovne obroke. Obratite se lekaru za određenu terapiju.

STRELAC

POSAO: Ukoliko budete prepustili kontrolu svojim unutrašnjim nesigurnostima, nećete moći da ostvarite uspeh na polju posla. Možete da očekujete konfuznu situaciju danas. Niste u stanju da donosite važne odluke, pa to odložite za drugi dan. Nemojte zbog toga biti očajni, već nastojte da nešto promenite kod sebe.

LJUBAV: Iako ste već doneli jasnu odluku povodom veze u kojoj ste, ipak treba da saslušate i ono što partner ima da vam kaže. Moguće je da ćete na kraju dana promeniti mišljenje.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su mogući, usled nervne napetosti.

HOROSKOP ZA SREDU, 23. NOVEMBAR Bik treba da se pazi obmane, moguć veći priliv novca za Vage, Raka očekuje očekuje važno poznanstvo

Foto: Shutterstock

 

JARAC

POSAO: Razmišljate o tome da neke projekte obnovite. Iako niste fizički prisutni na poslu, u mislima koristite svaki slobodan trenutak za novu poslovnu kombinatoriku. Već ćete narednog dana biti spremni da iznesee neke svoje nove poslovne ideje, koje će biti opšteprihvaćene.

LJUBAV: Dolaze veoma zanimljiva dešavanja na ljubavnom planu sa nekim koga ćete upoznati preko kruga prijatelja. Možete da očekujete uzbudljivu situaciju danas.

ZDRAVLJE: Zdravlje je sasvim dobro, nema razloga da budete preterano zabrinuti. Iskoristite slobodno vreme na najbolji način!

VODOLIJA

POSAO: Pitate se da li treba da menjate posao. Nakon manjeg sukoba sa poslodavcem sve više priželjkujete promenu zanimanja. U narednim danima ćete još više razmišljati o tome. To vas tera da ućinite i pogrešne korake. Budite pažljiviji u donošenju odluka, u izboru reči, ali i poslova koji vam se nude.

LJUBAV: Pasivni ste na emotivnom i društvenom planu pa vam iz tog razloga danas ne dolaze neke veće promene. Moguće je da vam i prija samoća i distanca trenutno.

ZDRAVLJE: Pripazite na svoju kičmu, nemojte da se opterećujete teškim fizičkim poslovima.

RIBE

POSAO: Možete da računate na faktor sreće pri realizaciji poslovnih ideja koje imate. Dobijate svu podršku koja vam je potrebna i sigurni ste u ostvarenje pozitivnih rezultata. Budite kategorični.

LJUBAV: Niste sigurni na koji način da se postavite prema osobi na koju ste nedavno ostavili pogrešan utisak. Najbolje bi bilo da budete sasvim iskreni i da ne glumite nešto što niste.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa proširenim venama i cirkulacijom u predelu nogu. Potreban vam je odgovarajući tretman, počev od lekovitih krema, do određene terapije lekova.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading