HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 21. NOVEMBAR Ovan će se razočarati u kolege, Blizanci pokušavaju da dopru do partnera, Strelac se muči sa padom imuniteta
Foto: GettyImages

OVAN

POSAO: Potrudićete se da dokažete da optužbe koje je neko izneo na vaš račun nisu istinite. Moguće je da je neko od vaših kolega prijavio nadređenima da posao ne obavljate kako treba. Možete biti razočarani saznanjem o osobi koja vam se izdavala kao prijatelj, dobar saradnik. Bar ste vi imali takav utisak.

LJUBAV: Teško vam je da poverujete da je situacija na emotivnom planu ovako dobra, kao što jeste! Ne možete da se pomirite sa stanjem u kom nema problema, pa tražite sitne mane.

ZDRAVLJE: Ponavljaju vam se problemi sa bubrezima. Najbolje bi bilo da ne odlažete posetu

lekaru.

BIK

POSAO: Postoje neke stvari koje vas nerviraju u vašem poslovnom okruženju, ali malo šta možete da uradite kako biste ih promenili. Najbolje je da jednostavno prihvatite situaciju. Prilagodite se i nemojte davati do znanja da vam neke stvari smetaju. Doći će trenutak kada ćete svoje ideje moći da izložite.

LJUBAV: Imate sasvim harmonične odnose sa voljenom osobom od koje dobijate podršku. Aspekti na polju emocija su više nego povoljni i za slobodne Bikove.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa promenljivim pritiskom. Budite odgovorni prema sebi i pratite situaciju.

BLIZANAC

POSAO: Sada tek uviđate greške koje ste napravili u prošlosti. Kada biste mogli da vratite vreme, tačno bi znali kako da postupite, ali sada je realno kasno za tako nešto. Biće vam potrebno mnogo više zalaganja, kako biste zadobili poverenje rukovodilaca. Tada vam može biti pružena nova šansa.

LJUBAV: Na vama je da inicirate pomirenje sa voljenom osobom ako želite da se emotivna situacija preokrene. Ništa se danas neće desiti bez vaše inicijative.

ZDRAVLJE: Utonuli ste u neke svoje unutrašnje nemire. Potrebno vam je neko vreme da nađete emotivni balans.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 21. NOVEMBAR Ovan će se razočarati u kolege, Blizanci pokušavaju da dopru do partnera, Strelac se muči sa padom imuniteta

Foto: GettyImages

 

RAK

POSAO: Tokom današnjeg dana imate veoma povoljne aspekte za sklapanje važnog poslovnog dogovora koji bi u budućnosti trebao značajno da utiče na vašu finansijsku situaciju. Nemojte propustiti ovu izvanrednu šansu, jer se one retko pružaju u životu.

LJUBAV: Imate priliku da uživate u veoma lepoj atmosferi sa voljenom osobom. Srećni ste, jer smatrate da vam se isplatilo svo strpljenje i ljubav koju ste uložili u ovaj odnos. Partner pokazuje maksimum pažnje.

ZDRAVLJE: Na polju zdravlja nema naznaka za veće probleme, pa možete da očekujete solidan dan.

LAV

POSAO: Dolazite do zaključka da ste bili previše optimistični i da neka vaša očekivanja jednostavno ne mogu biti ispunjena. Ne znate u kom pravcu da krenete dalje. Morate da se presaberete, već ćete uspeti da nađete pravo rešenje za vaše probleme.

LJUBAV: Partneru nekada delujete prenapadno u svojim strastvenim naletima. Razgovarajte o tome šta jedno od drugoga očekujete kako ne bi bilo nekih čudnih nesporazuma. Očigledno da partner voli dominaciju.

ZDRAVLJE: Osluškujte svoje telo koje vam šalje određene signale. Nemojte da zanemarujete tegobe koje osećate.

DEVICA

POSAO: Trenutno ste prilično opušteni i nonšalantni kada je u pitanju poslovna situacija. Ne zanimaju vas previše promene na ovom polju, nekako ste nezainteresovani za sve. Imajte na umu da je ovo samo trenutan zastoj u vašoj svesti, već u narednim danima možete biti veoma ozbiljni po pitanju novih poslovnih izazova.

LJUBAV: Moguće je da ste voljenoj osobi učinili malu nepravdu, ako ste je osudili zbog nečega danas. Razmislite o tome da li je potrebno da budete toliko oštri.

ZDRAVLJE: Moguće je da se osećate nekako slomljeno, sve vam je teško. Iskoristite ovaj dan za odmaranje.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 21. NOVEMBAR Ovan će se razočarati u kolege, Blizanci pokušavaju da dopru do partnera, Strelac se muči sa padom imuniteta

Foto: pexels.com

 

VAGA

POSAO: Vi imate sasvim stabilnu poslovnu situaciju i stabilne izvore prihoda. Ništa ne dugujete nikome, svoj ste čovek i sami ste došli do uspeha, na šta ste pogotovo ponosni.

LJUBAV: Došlo je do manje svađe sa voljenom osobom i sada se plašite daljeg razvoja situacije. Ako želite da popravite stvari, slobodno napravite prvi korak i pokažite da vam je i dalje stalo. Partner će biti zadovoljan i srećan, umeće da vam uzvrati osećanja.

ZDRAVLJE: Mogući bolovi u donjem delu leđa. Nemojte da se forsirate previše. Izbegavajte bilo kakvo fzičko naprezanje.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da ostvarite poslovni uspeh uz pomoć sopstvene kreativnosti i naglašene mašte. Ako se budete oslanjali na svoje talente, možete da očekujete ostvarenje uspeha. Intuicija vam je posebno naglašena.

LJUBAV: Voljena osoba će vas iznenaditi nekim radikalnim potezom. Taman kada ste pomislili da veza ulazi u fazu monotonije, okolnosti se naglo menjaju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa probavom. Povedite računa o zdravijoj ishrani, posavetujte se sa nutricionistom. Vreme je da se prilagodite novoj, lakšoj hrani, punoj vitamina. Potreban je unos veće količine vode.

STRELAC

POSAO: Iako ste imali najbolju nameru, poslovni potezi koje ste napravili u prethodnom periodu su se pokazali kao kontraproduktivni. Potrebna vam je nečija pomoć. Ne odbacujte olako nečiju pomoć i  dobronamerne savete, jer mogu da se ispostave kao vrlo produktivni.

LJUBAV: Iako ste u braku i imate određene dužnosti i obaveze, vi i dalje u najvećoj meri ugađate samo sebi. Takav stav pre ili kasnije mora dovesti do problema u zajednici. Razmislite o tome koliko ste sebični.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta vam stvara manje probleme. Povećajte unos vitamina koz namirnice.

JARAC

POSAO: Možete da računate na uspeh na poslovnom planu. Sve se razvija u skladu sa očekivanjima koja ste imali i samim tim, možete veoma lako da napredujete.

LJUBAV: Vama je jako važan svakodnevni segment zajedničkog života u kom ste ravnomerno sa partnerom rasporedili dužnosti i obaveze koje delite. To vam se dopada. Na taj način možete izgraditi stabilnu i dugotraju zajednicu sa puno ljubavi i pažnje. Jedino na taj način možete sa uspehom da održite vezu.

ZDRAVLJE: Nemojte da pijete razne lekove na svoju ruku. Ne izigravajte lekara, već posetite jednog.

VODOLIJA

POSAO: Trenutno ste u fazi stagnacije kada je u pitanju polje posla. Niste zadovoljni, jer odavno očekujete neke promene... Razmišljate o tome kako da olakšate sebi u ovom momentu. Uvek nalazite rešenje za svoje zamisli, pošto se ona, uglavnom, sama nameštaju.

LJUBAV: Vi u sebi nosite neku veoma pozitivnu i mirnu energiju, koju lako prenosite na voljenu osobu ali i na ostatak ljudi koji vas okružuju. Možete očekivati prijatna dešavanja.

ZDRAVLJE: Okrenuti ste analizi svojih emocija i tragate za odgovorima na neka lična pitanja. Nemojte odustati, budite uporni.

RIBE

POSAO: Razmislite o tome da li vam je zaista potrebno da ulazite u nova dugovanja. Jasno je da i starih imate preko glave i da je teško da izbalansirate situaciju na polju finansija. možete se zbog toga naći u bezmalo bezizlaznoj situaciji, kada nećete naići na rešenje kome se nadate.

LJUBAV: Tokom današnjeg dana vam se može pojaviti kontakt sa nekom osobom koju ste ranije voleli. Ipak, sem komunikacije nema naznaka za konkretnija dešavanja.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je relaksacija. Potrudite se da sebi priuštite opuštanje uz aktivnosti koje volite.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading