HOROSKOP ZA NEDELJU, 20. NOVEMBAR Strelcu se pruža retka prilika da uspe, Vodolija ostvaruje važan kontakt, Devici ljubomora ne da mira
Foto: Pexels

OVAN

POSAO: Potrudite se da se ne opterećujete poslom previše. Povoljan je dan samo za ljude koji se bave muzikom ili nekom drugom vrstom umetnosti... Za ostale nema značajnih promena. Prepustite se trenutnom dešavanju, obavljanju svakodnevnih poslova. Ne dižite sebi tenziju bez potrebe, kada ste svesni da za sada ništa ne možete promeniti.

LJUBAV: Mane novog partnera ćete otkriti kasnije. Trenutno ste previše zauzeti svojom zaljubljenošću, da biste se bavili nekim stvarima koje bi mogle biti problematične. Pokušajte da budete realniji.

ZDRAVLJE: Odmarajte što više.

BIK

POSAO: Hvata vas nervoza, jer niste rešili sva finansijska pitanja koja su vam bila važna. Vreme je da poradite na boljoj organizaciji svojih troškova i da se potrudite da stvari rešite. Često ulazite u neproverene poslove, koji vam donose gubitak.

LJUBAV: Uživaćete u zajedničkim avanturama sa voljenom osobom. Ako joj budete pokazali ceo jedan novi svet koji je ona probudila u vama, možete da očekujete fantastičan dan!

ZDRAVLJE: Nervoza, a da ni sami ne znate odakle ona potiče. Možda od stalnog nezadovoljstva ili nedovoljne spremnosti da bilo šta promenite.

BLIZANAC

POSAO: Imate dobre ideje, ali ne možete sami i da ih sprovedete u delo. Potrebna vam je podrška neke moćne osobe na položaju kako biste uspeli da realizujete svoje planove, namere.

LJUBAV: Otvoreno pokazujete svoje nezadovoljstvo. Partner vam je saopštio neke novosti kojima niste ni malo oduševljeni. Čekate momenat u kom će kap preliti čašu. A takav trenutak ubrzo može doći,a vi ćete biti spremni da presečete ovakav odnos. To vam zaista nije potrebno.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma, drugih minerala, vitamina, kako biste poboljšali svoj imunitet.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 20. NOVEMBAR Strelcu se pruža retka prilika da uspe, Vodolija ostvaruje važan kontakt, Devici ljubomora ne da mira

Foto: Shutterstock

 

RAK

POSAO: Imate višak energije i želite da se aktivno posvetite svom poslu i da rešite neke probleme. Ipak, trenutne okolnosti vam ne dopuštaju da ostvarite što ste zamislili. Budite strpljivi, ne donosite prenagljene zaključke.

LJUBAV: Partner će vam prebaciti kako vaši potezi nemaju smisla. Brzopleto reagujete u nekim situacijama i zbunjujete ga. Potrebno je da prvo sami sa sobom raščistite neke stvari. Budite sigurni u svoje postupke.

ZDRAVLJE: Visok pritisak. Svakako ga ne smete zanemariti, obratite se kardiologu, kako biste našli odgovarajuću terapiju.

LAV

POSAO: Otvoreno pokazujete nezadovoljstvo zbog ponašanja jedne ženske osobe koja je veoma lako poremetila vaše planove. Potrebno vam je malo više slobodnog vremena da se rasteretite.

LJUBAV: Bili vi toga svesni ili ne, na određen način voljenoj osobi izigravate neki vid autoriteta. Možete da funkcionišete jedino ako ste ravnopravni. Nemojte mu previše nametati svoje zahteve i pravila, važno je da nađete kompromis. Ukoliko niste srećni, ukoliko ne uspete u tome, najpametnije je da se raziđete.

ZDRAVLJE: Osećate napetost u mišićima. Možda je to od treninga, a možda i od nervne napetosti.

DEVICA

POSAO: Izbegavajte davanje pozajmica bilo kome danas. Budite uzdržani i kada je u pitanju davanje vašeg poverenja... Današnji dan sa sobom donosi neke rizike kojih niste svesni. Opreznost je na prvom mestu. nemojte dozvoliti da reagujete srcem.

LJUBAV: Moguće je da ste postali preterano ljubomorni i sumnjičavi prema voljenoj osobi. Razmislite dobro o tome da li imate pravo na takvo ponašanje. Jedino partner može raspršiti vaše sumnje.

ZDRAVLJE: Problemi sa mokraćnim kanalima. Uradite analizu urina, kako biste našli uzrok problema. Nemojte odlagati problem.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 20. NOVEMBAR Strelcu se pruža retka prilika da uspe, Vodolija ostvaruje važan kontakt, Devici ljubomora ne da mira

Foto: Shutterstock

 

VAGA

POSAO: Možete da se radujete opuštenom danu tokom kog nećete imati previše problema i obaveza. Iskoristite poslednji dan vikenda za opuštanje i ne mislite o poslu. Ali to je jače od vas, čim vam pažnja popusti sa neke situacije, imate potrebu da se vratite svojim poslovnim idejama i planovima.

LJUBAV: Emocije koje imate prema voljenoj osobi su sasvim stabilne i vi stojite iza svojih reči i obećanja. Savest vam je mirna, jer znate da ste učinili sve ono što je do vas. Ali, partner ne želi da se menja, pa se pitate gde ste vi u celoj priči.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Brojne promene u vašem poslovnom okruženju se dešavaju i sve vam je teže da ostanete upućeni u sve novine. Ne brinite, ako nešto i propustite - nadoknadićete kasnije. Previše se opterećujete sitnicama. Previše ste odgovorni, dajete se maksimalno.

LJUBAV: Trenutno ste na polju emocija u prilično monotonoj fazi što za vas predstavlja veliko opterećenje. Ne možete da očekujete da se bilo šta samo od sebe promeni. Porazgovarajte sa parnerom, zajedno nađite rešenje.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je oslabljen. Pojačajte unos vode i vitamina. Konzumirajte jaču hranu.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete da ćete usled spleta srećnih okolnosti profitirati, iako niste bili sigurni da će vam takva prilika biti pružena. Iskoristite je, jer se ona retko pruža.

LJUBAV: Uživate u emotivnom zanosu i u uzbudljivim dešavanjima kojima ste okruženi sa svih strana. Prosto ne znate gde ćete pre od brojnih prilika za flert i avanture! Izaberite pametno, nije vreme za slobodne veze, jer ćete ih se ubrzo trajno zasititi.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje srce i kardiovaskularni sistem. Ne opterećujte se previše rekreacijom, budite opušteni, oslobodite se pritiska.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 20. NOVEMBAR Strelcu se pruža retka prilika da uspe, Vodolija ostvaruje važan kontakt, Devici ljubomora ne da mira

Foto: Shutterstock

 

JARAC

POSAO: Ako se bavite privatnim poslom, najbolje je da ne rizikujete ni malo tokom današnjeg dana. Koncentracija vam nije na zavidnom nivou, pa je potrebno da budete oprezni. Pokušajte da budete ozbiljniji, odgovorniji prema poslu, sebi.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, dolazite do manjih razmirica sa partnerom. Oboje ste preterano nervozni i nestrpljivi da saslušate onog drugog. Težak period za vas. Pokušajte da nađete rešenje, kako se ne biste pokajali.

ZDRAVLJE: Osetljiv predeo bešike i jajnika. Ukoliko ste ženskog pola, odlazak kod ginekologa je neophodan.

VODOLIJA

POSAO: Možete da računate na uspeh ako ste za današnji dan imali u planu kraće putovanje. Ostvarićete puno važnih kontakata koji vam kasnije mogu biti od velike pomoći.

LJUBAV: Upustićete se u strastvenu vezu sa osobom iz vaše bliskog okruženja sa kojom ste flertovali već duže vreme. Možete da očekujete veoma zanimljiv razvoj događaja. veza će se razvijati u pravcu koji niste planirali. Uskoro ćete imati veoma ozbiljne razgovore.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete. Previše nikotina vam škodi, prati vas stalni kašalj, pa je neophodno da uradite snimak pluća.

RIBE

POSAO: Došlo je krajnje vreme da neke dugove platite, pa kako se ovaj dan bude priveo kraju, vaš novčanik će značajno utanjiti. Naći ćete način da to prevaziđete. Uvek uspevate da nađete rešenje, ali to iziskuje dosta angažovanja, kao i nervoze, napetosti.

LJUBAV: Moguće je da dolazi do erupcije nagomilanih problema i nezadovoljstva koje je bilo prisutno između vas i partnera. Ipak, i dalje postoji šansa da stvari rešite!

ZDRAVLJE: Skloni ste prejedanju na nervnoj bazi. Kilogrami se gomilaju, ali niste spremni da stanete. Svesni ste da  ćete ih teško skinuti. I dalje ste nesrećni.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading