HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 17. NOVEMBAR Raka čeka neprijatno iznenađenje, Vagi neko radi iza leđa, Vodolija ne bi smela da rizikuje sa novcem
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Povoljan dan za sve koji rade u policiji, vojsci ili pri nekim tajnim službama. Uspeh dolazi od svih poslova koji su na neki način skriveni od očiju javnosti. To se može odnositii na tajne, ilegalne poslove, kao što je i pranje novca ili nelegalna trgovina.

LJUBAV: Bavite se sanjaranjem u kom uživate, bez konkretnih koraka da realizujete promenu na ljubavnom planu. Za sada vam to odgovara, ali neće još dugo biti tako. Poradite malo na realnosti.

ZDRAVLJE: Moguća je nesanica i problemi sa umorom. Previše se forsirate, um vam je uvek budan i napet.

BIK

POSAO: Ako budete sebi dopustili da uđete u prevelike troškove, kasnije ćete se kajati. Nemojte sebi praviti finansijska zaduženja ako za tim nema preke potrebe. Jer, već tokom ovog dana možete imati neočekivane troškove, koji vas mogu dovesti u nezavidnu situaciju.

LJUBAV: Niste usaglasili svoje emocije i dvoumite se između dve različite osobe. Biće vam potrebno mnogo vremena za odluku koja vam u svakom slučaju neće doći danas.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi zbog osetljivog želuca. Vodite računa šta jedete, naročito u večernjim satima. Lako dolazi do mučnine.

BLIZANAC

POSAO: Moguće je da ćete danas dobiti finansijsku podršku uz pomoć koje će biti moguća realizacija neke vaše stare poslovne ideje. Blizak saradnik će u tome videti i sopstvenu zaradu i rado će vam pomoći da posao realizujete. Ne budite previše ponosni i prihvatite ponuđeno.

LJUBAV: Očekuju vas zanimljiva dešavanja u kontaktu sa suprotnim polom. Na nekom javnom mestu možete doći do novog poznanstva koja bez sumnje vodi u nešto više!

ZDRAVLJE: Ukočenost  i napetost mišića u predelu vrata vam stvara manje probleme sa cirkulacijom. Neophodne su vam odgovarajuće vežbe.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 17. NOVEMBAR Raka čeka neprijatno iznenađenje, Vagi neko radi iza leđa, Vodolija ne bi smela da rizikuje sa novcem

Foto: privatna arhiva

 

RAK

POSAO: Imaćete uspeha u poslovima u kojima sarađujete sa osobama koje su povezane sa inostranstvom ili koje su drugačije vere i porekla. Sledi vam zanimljiva poslovna saradnja, koja će se i u buduće pokazati kao vrlo uspešna.

LJUBAV: Nemojte da očekujete previše od trenutnog partnera. Ukoliko ne budete bili dovoljno realni od samog starta, kasnije ćete se svakako razočarati. Dobro otvorite oči. Budite spremni i na neprijatna iznenađenja.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa alergijama. Ipak, promenite terapiju uz konsultaciju sa endokrinologom.

LAV

POSAO: Možete da očekujete veoma dobru i kvalitetnu saradnju kako sa nadređenima, tako i sa onima koji su na položaju iznad vas. Danas vam dolaze i neke lepe vesti u vezi posla.

LJUBAV: Novi partner je prilično ljubomoran, a vi ste tek sada primetili tu njegovu osobinu. Donekle vam prija to, ali sa druge strane, preterana posesivnost može da vam se smuči. Ne volite da vas neko kontroliše i prati svaki vaš korak.

ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt. već neko vreme niste obavili neophodan pregled. Sada ste došli u situaciju da vam je neophodan, jer imate tegobe.

DEVICA

POSAO: Moguće je da ćete tokom današnjeg dana nekako imati više sreće nego što ste možda i zaslužili, pa samim tim lako rešavate neke probleme i odlazite kući sa osmehom, zadovoljni. Ostavljate za sobom zavidne poglede, ne obraćate pažnju na njih. ali vam savetujem da budete oprezni.

LJUBAV: Moguće je da ćete konačno uspeti da uspostavite kontakt sa osobom koja vam je već duže vreme zanimljiva. Pravi je momenat za neke konkretnije pomake na tom polju.

ZDRAVLJE: Ne izlažete se stresnim situacijama i naporu. Sada je period velike osetljivosti. Nije vreme za rizik.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 17. NOVEMBAR Raka čeka neprijatno iznenađenje, Vagi neko radi iza leđa, Vodolija ne bi smela da rizikuje sa novcem

Foto: Pixabay

 

VAGA

POSAO: Imate utisak da vam neko nešto radi iza leđa i da se određene informacije kriju od vas. Ipak, niste paranoični i intuicija vas upozorava da nešto nije uredu. Potrudite se da otkrijete šta. Previše se oslanjate na druge, koji koriste vašu lenjost ili naivnost.

LJUBAV: Ključ za nezadovoljstvo koje osećate je činjenica da niste usaglasili svoje trenutne želje sa mogućnostima. Potrudite se da budete malo skromniji u nekim stvarima.

ZDRAVLJE: Uzimajte dovoljno vitamina, minerala, kako biste ojačali svoj organizam, jer je došlo do pada imuniteta.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate dovoljno pozitivne energije i entuzijazma koji će vam omogućiti da neke probleme rešite lakše od ostalih. Posao polako kreće uzlaznom putanjom! Verujete uvek u pozitivan ishod, jer znate koliko možete i verujete u sebe.

LJUBAV: Može vam se lako desiti da se upustite u neku tajnu vezu. Ne marite sada za okolnosti u kojima se nalazite, važnije vam je da ostvarite zadovoljstvo za kojim čeznete. Obratite pažnju na okolinu.

ZDRAVLJE: Osetljiv kardiovaskularni sistem. Tahikardija, kao i povišen pritisak vam stvaraju probleme. Obratite se kardiologu.

STRELAC

POSAO: Nije povoljan dan ako se bavite privatnim poslom. Komplikacije pogotovo mogu nastati ako ste planirali da uđete u nova zaduženja, kredite i tome sl. Budite oprezni. Ne uzimajte dugoročne kredite.

LJUBAV: Iako čeznete za tim da na polju ljubavi imate stabilnu situaciju, nekako teško do toga sada dolazite. Budite strpljivi, ima vremena da i vi pronađete svoju srodnu dušu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa probavom. U večernjim satima ste skloni da unosite tešku hranu, kao i slatkiše. To vam stvara problem sa varenjem. Sklonost hrani, u ovom periodu, je posledica nervoze.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 17. NOVEMBAR Raka čeka neprijatno iznenađenje, Vagi neko radi iza leđa, Vodolija ne bi smela da rizikuje sa novcem

Foto: privatna arhiva

 

JARAC

POSAO: Pazite da vas neko ne obmane velikim obećanjima. Najbolje bi bilo da sada ne potpisujete bilo kakve ugovore. Saradnja koju sada sklopite neće trajati na duže staze. Obično oni koji previše obećavaju, nikada ne ispune svoje obaveze.

LJUBAV: Mogući su manji nesporazumi u kontaktu sa osobom koja vam se dopada. Potrudite se da budete jasniji u komunikaciji, da direktnije pokažete ono što vam je na umu.

ZDRAVLJE: Moguće infekcije grla, krajnika. Nemojte previše boraviti u zagušljivim, neproverenim prostorijama. Nemojte unositi hladna, gazirana pića.

VODOLIJA

POSAO: Nemojte biti nepromišljeni sa novcem. Možete veoma lako ostvariti nestabilnu situaciju na polju finansija, potrebno je da kontrolišete svoj poriv za rizikovanjem.

LJUBAV: Nema naznaka za neka nova dešavanja na polju ljubavi, situacija ostaje nepromenjena. Nekako ste sada više fokusirani na polje posla i finansija nego na ljubav. Sada smatrate da vam je to prioritet, ali nemojte zbog toga samovati.

ZDRAVLJE: Moguće je trovanje. Pribegavate često brzoj hrani, koja nije uvek proverena. Hranite se zdravo, još uvek imate bogatu ponudu raznog voća i povrća.

RIBE

POSAO: Nije povoljan dan za donošenje važnih odluka. Odložite sve važne poslovne sastanke i strpljivo sačekajte neku bolju fazu. Ne vredi vam sada da bilo šta forsirate. Ne slušajte " dobronamerne " savete drugih. Oslonite se na svoju intuiciju.

LJUBAV: Partner kao da ne ume da se izbori sa količinom osećanja koju ste pred njega izneli. Možete se naći u blago neprijatnoj situaciji kada naiđete na neočekivanu reakciju.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa niskim pritiskom. Zbog toga imate česte vrtoglavice, mučninu. Poradite na tome, pokušajte da promenite način ishrane, za početak.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ich

17.11.2022 07:05

Ma biraj sta zelis,ozbiljno ili provod 😀