HOROSKOP ZA VIKEND Ovnovi imaju šansu da naprave uspeh, Bikovi bi se mogli zagrejatii za sumnjivu osobu, Blizanci uživaju u sreći
Foto: privatna arhiva

Ovan

Mesec u Ribama u petak podstiče vas da se posvetite svojim snovima. Te noći, Mesec će biti u kvadratu s vašom vladajućom planetom, Marsom, stvarajući veliki intenzitet emocija, biže potrebno da se kontrolišete. U nedelju, pun Mesec u Ovnu donosi vam šansu da napravite uspeh, postignete slavu. Iskoristite priliku da napredujete i učinite nešto veliko.

Bik

U petak, Mesec u Ribama će biti u konjunkciji sa Neptunom, podstičući vas da provodite vreme sa prijateljima i da se lepo zabavite. U nedelju, pun Mesec u Ovnu u vašoj dvanaestoj kući snova suprotstavlja se vašoj vladajućoj planeti, Veneri u Vagi. Čeznete za ljubavlju i pravom vezom, a to vas može podstaći na sumnjive izbore, stoga budite oprezni.

Blizanci

Mesec u Ribama biće u konjunkciji sa Neptunom, osvetljavajući vaš sektor karijere. Verujte svojoj intuiciji kada vam šalje signale koji se tiču posla ili neke prilike. Kvadrat Meseca i Marsa u Blizancima može da podstakne frustraciju i navede vas da uradite nešto zbog čega ćete zažaliti. U subotu, Mesec u Ovnu će biti u konjunkciji sa Jupiterom. U kombinaciji sa punim Mesecom u nedelju to će vam pomoći da shvatite koliko ste srećni. Budite zahvalni.

Rak

Mesec u Ribama poziva vas da izađete iz svoje ljušture i krenete u svet. Istražite nova mesta i uživajte u novim iskustvima. Vreme je za avanturu! Konjukcija Meseca sa Neptunom pomaže vam da sanjate velike snove. Mesec u Ovnu u subotu spaja se sa Jupiterom, a pun Mesec u nedelju osvetljava vašu karijeru. Dolaze vam nove mogućnosti ili priznanje za dobro obavljen posao.

HOROSKOP ZA VIKEND Ovnovi imaju šansu da naprave uspeh, Bikovi bi se mogli zagrejatii za sumnjivu osobu, Blizanci uživaju u sreći

Foto: Shutterstock

 

Lav

Mesec u Ribama osvetljava intimnost u vašoj karti, a njegova konjukcija sa Neptunom u petak uveče pretvara ljubavni sastanak u nešto više što ima budućnost. Mesec u Ovnu u subotu i njegova konjunkcija sa Jupiterom podstiče vas na zabavu i avanturu. U nedelju, pun Mesec u Ovnu osvetljava vašu strast za istraživanjem i rasplamsava vašu želju da proširite svoje vidike.

Devica

U petak uveče, Mesec u Ribama u konjunkciji sa Neptunom donosi vam sjajne šanse za filmsku romansu! Čak i sa Mesečevom opozicijom prema vašoj vladajućoj planeti, Merkuru, uspećete da osvojite osobu koja vam se dopada. Romantika se nastavlja i u subotu, kada Mesec u Ovnu bude u konjunkciji sa Jupiterom u vašoj osmoj kući intimnosti. Pun Mesec u Ovnu u nedelju je trešnja na vrhu torte, pomaže vam da se bolje razumete, dublje povežete i da uživate u zajedničkom vremenu.

Vaga

U petak, Mesec u Ribama spaja Neptun u vašoj šestoj kući blagostanja, podstičući vas da se više posvetite sebi, bez osećaja krivice. U subotu, Mesec u Ovnu u konjunkciji sa Jupiterom u vašoj sedmoj kući partnerstva stavlja romantiku i vašu vezu u fokus. Pun Mesec u Ovnu u nedelju takođe vas podstiče na intimnost i bliskost, iako vas opozicija Meseca i vaše vladajuće planete, Venere, može dovesti u iskušenje da spustite svoje standarde. Nemojte!

Škorpija

Mesec u Riba spaja Neptun u vašem sektoru ljubavi i strasti, dajući vam sjajnu šansu za ljubavni sastanak koji ćete dugo pamtiti. Sekstil Meseca i vaše vladajuće planete, Plutona, u subotu ujutro pomaže vam da napredujete i da pređete na sledeći nivo, bilo da je u pitanju veza ili posao. Mesec u Ovnu se u subotu povezuje sa Jupiterom, terajući vas da svoju dobrobit stavite na prvo mesto. Pun Mesec u Ovnu daje vam priliku za posao koju ste možda prevideli.

HOROSKOP ZA VIKEND Ovnovi imaju šansu da naprave uspeh, Bikovi bi se mogli zagrejatii za sumnjivu osobu, Blizanci uživaju u sreći

Foto: Youtube/Printscreen

 

Strelac

U petak i subotu ujutru, Mesec u Ribama osvetljava vašu četvrtu kuću doma i porodice, a konjunkcija sa Neptunom podsetiće vas na to koliko su oni važni u životu i koliko to treba da cenite. Mesec ulazi u Ovna i spaja vašu vladajuću planetu, Jupiter- to vam donosi pregršt romantike ali i kreativnosti. Pun Mesec u Ovnu u nedelju podstiče vas na ljubavni poduhvat za koji ranije niste imali hrabrosti.

Jarac

U petak i subotu ujutro, Mesec u Ribama poboljšava vaše komunikacijske veštine. Mesec ulazi u Ovna u subotu popodne, u konjunkciji sa Jupiterom u vašoj četvrtoj kući doma i porodice i podstiče vas na zbližavanje. U nedelju, pun Mesec u Ovnu biće u sekstilu sa vašom vladajućom planetom, Saturnom, što će vam doneti razloge za sreću i slavlje, piše Sense.

Vodolija

Mesec u Ribama biće u sekstilu s vašom vladajućom planetom u petak. To će poboljšati vaš sektor novca, donoseći vam prihode i povećavajući znanje kada su finansije u pitanju. Verujte svojoj intuiciji. Subotnja opozicija Meseca i Merkura u vašem sektoru zajedničkih resursa može dovesti do određenog zastoja. U nedelju, pun Mesec u Ovnu osvetljava vaše komunikacijske veštine. Dobro ih iskoristite!

Ribe

Mesec u Ribama u petak povezuje vašu vladajuću planetu, Neptun i poboljšava vašu intuiciju i naglašava vašu privlačnost. Opozicija Meseca i Merkuru u vašoj sedmoj kući partnerstva može da vam oteža komunikaciju sa voljenom osobom. U subotu, Mesec u Ovnu se povezuje sa Jupiterom, donoseći vam sreću s novcem dok prolazi kroz vašu drugu kuću prosperiteta. Nedeljni pun Mesec u Ovnu podstiče vas da budete zahvalni za sve u životu i da slavite!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading