HOROSKOP ZA PETAK, 7, OKTOBAR Jarcu prija flert, Vage na meti zlonamernih ljudi
Foto: privatna arhiva

OVAN

POSAO: Ukoliko budete dopustili da vam se bilo ko sa strane meša u posao koji obavljate, situacija na ovom polju će vam se samo dodatno zakomplikovati. Ne dajte na sebe. Budite kategorični u svemu što radite. Držite se svojih principa.

LJUBAV: Ne podnosite bilo kakav oblik neizvesnoti na bilo kom polju, pa tako i na emotivnom. Želite da što pre razjasnite ono što vas zbunjuje u odnosu sa voljenom osobom. Inače, možete imati loš osećaj neizvesnosti

ZDRAVLJE: Osetljiva kolena i zglobovi. Čuvajte se eventualnih povreda. Povećajte unos kalcijuma da ojačate kosti.

BIK

POSAO: Prihvatate svu pomoć i podršku koju možete da dobijete. Jedna veoma važna osoba od autoriteta će ovaj put biti na vašoj strani i samim tim ćete uspeti da rešite probleme. Gledajte i slušajte, izvucite pouku iz postojeće situacije.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv dan. Možete dobiti poziv ili poruku, neku lepu vest koja će vam doneti emotivni mir i stabilnost. Sa partnerom ste u sve boljim odnosima.

ZDRAVLJE: Smanjite nervozu koju osećate zbog posla. Pokušajte da se fokusirate na neke druge stvari. Prija vam šetnja, sedenje u nekom od kafića.

 

BLIZANAC

POSAO: Smatrate da neke stvari još nisu razjašnjene i plašite se da bi situacija takva mogla i da ostane, što vam nikako ne ide u prilog. Želite da menjate okolnosti u kojima se nalazite. ne volite polovična rešenja, niti nedorečene situacije, jer se one uvek mogu shvaiti dvojako, kako određenim stranama odgovara.

LJUBAV: Potrebno je da malo usporite i da pružite više vremena i strpljenja osobi koja vam se dopada... Ukoliko budete forsirali neke nove korake, ona se može lako umoriti od vas.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na zdravstvenom planu, dobro se osećate.

RAK

POSAO: Ukoliko budete aktivno radili na tome da razradite poslovne ideje koje ste imali, moći ćete da očekujete i pozitivan razvoj događaja zatim. Bez truda nema ni rezultata. A to je god vas vrlo  naglašeno.

LJUBAV: Nemojte da se povlačite u sebe, nego pokažite partneru šta vam je potrebno da bi bili srećni.  Potiskivanje onoga što vam mnogo znači, može doneti samo nezadovoljstvo, čak i ogorčenot u jednom odnosu. Jedino ako budete bili dovoljno otvoreni prema njemu možete biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Smetaju vam cigarete i duvanski dim, izbegavajte zadimljene i zagušljive prostorije.

LAV

POSAO: Bićete nesebični danas i pomoćićete nekoj osobi koja se nalazi u nevolji. Volite osećaj nadmoći, a po prirodi ste dobrodušni i samim tim uživate u tome da pomažete drugima. Naravno, ne razmišljate, niti očekujete zahvalnost ili neko revanširanje zbog oga.

LJUBAV: Moguće je da je emotivni partner pripremio neki lep poklon ili znak pažnje za vas. Možete da očekujete i finansijsku podršku sa njegove strane ako budete u problemu.

ZDRAVLJE: Vašoj koži je potrebna adekvatna nega, posvetite joj se malo više. Posavetujte se sa dermatologom, radi veće nege.

DEVICA

POSAO: Niko vam sada ne može stati na put, jer tačno znate šta želite. Nemojte mnogo da se zamarate analizom i planiranjem, već pređite konkretno sa reči na dela.

LJUBAV: Novih dešavanja na emotivnom planu još uvek nema. Za sada se sve dešava samo u vašoj mašti i na neki način ste se prepustili tome... Pasivnost vam može prijati samo na kratko. Ubrzo, možete zapasti u krizu, osećaj napuštenosti, usamljenosti, takođe.

ZDRAVLJE: Prolazna glavobolja u prvom delu dana vam može stvarati manje probleme. Olakšajte sebi i uzmite odgovarajuću terapiju.

VAGA

POSAO: Ponosni ste na sebe! Smatrate da ste ostvarili veoma dobre rezultate, jer ste zaista ovaj put dali svoj maksimum kao nikada do sada. Nadate se da će i ostali to primetiti. Moguća je zavidnost.

LJUBAV: Prija vam pažnja koju dobijate od strane samo jedne osobe ali i dalje niste sigurni da li sa njom želite nešto više. Za sada balansirate na niti između ljubavi i prijateljstva.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom, povedite računa o načinu ishrane. Operećujete svoj želudac unošenjem teške hrane. Veliki ste hedonista, apetit vam je nezajažljiv.

ŠKORPIJA

POSAO: Uzmite stvari u svoje ruke i pozabavite se poslovima koji su čekali na vas. Krajnje je vreme da se ozbiljno posvetite problemima koji više ne mogu da se zanemaruju. Očigledno da ih drugi neće rešiti.

LJUBAV: Želite sve ili ništa kada su u pitanju emocije, ne pristajete na bilo kakav kompromis. Na vama je da ipak u nekim momentima povučete kočnicu i da malo trezvenije razmislite. Svakako morate pružiti šansu nekom ko vam već odavno nesebično pruža podršku, emocije.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom vam dolaze, preporučuje se da ojačate svoj imunitet.

STRELAC

POSAO: Ukoliko budete posveti više vremena tračevima nego važnim poslovnim dešavanjima, kasnije ćete se gorko kajati. Nije na vama da rešavate tuđe probleme. Okreniste se sebi, svojim zadacima, sagledajte sebe i svoje uspehe.

LJUBAV: Možete da očekujete da će vam pažnju pokloniti jedna veoma topla i nežna osoba. Ukoliko ste slobodni, ovo može biti prav trenutak da promenite svoj status konačno!

ZDRAVLJE: Smanjite stres kom ste izloženi na poslu tako što ćete svesnije reagovati u nekim situacijama. Ne ustežite se od potrebe da kažete nešto što vas muči.

JARAC

POSAO: Nije preporučljivo da se danas upuštate u nove poslovne pregovore, jer biste na kraju mogli da učinite nesvesno nešto na svoju štetu. Sačekajte da prođu nepovoljni uticaji. Imaćete nebrojene prilike da kažete sve što smatrate da je nepovoljno za vas, kao i samu firmu. Bićete saslušani sa velikom pažnjom.

LJUBAV: Imate određene kočnice i nećete dopustiti da stvari odu predaleko, iako vam prija flert sa određenom osobom. Smatrate da vam je potrebno neko vreme da o svemu razmislite.

ZDRAVLJE: Grudni koš je osetljiv, pa su mogući manji problemi u tom predelu.

VODOLIJA

POSAO: Jako je važno da nastavite sa napornim radom ako želite uspeh. Ukoliko se sada budete opustili, može se desiti da vam promakne veoma dobra prilika za kojom ćete žaliti.

LJUBAV: Moguće je da ćete sasvim slučajno i spontano upoznati osobu koja će u vama probuditi niz novih emocija i uzbuđenje. Možete da očekujete zanimljive trenutke. Zauzeti mogu očekivati sukobe sa partnerom, zbog nekih reči koje je izgovorio u prisustvu drugih..

ZDRAVLJE: Vodite računa kada je u pitanju jetra, to je jedna od vaših slabih tačaka. Izbegavajte alkohol i gazirana pića.

RIBE

POSAO: Ukoliko budete slušali svoju intuiciju i vodili se unutrašnjim osećajima, bićete u prilici da ostvarite značajan uspeh. Nemojte da dopustite da bilo ko utiče na vašu moć rasuđivanja. Postoje osobe koje bi rado uništile vašu reputaciju i koje se mogu služiti svakakvim sredstvima da bi ostvarile svoj cilje.

LJUBAV: Zajedno sa partnerom brinete o nekim porodičnim problemima, pa nemate dovoljno vremena za uživanje. Ipak je važno da ste tu jedno za drugo i kada ne ide baš sve glatko.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam opuštanje sa prijateljima, ali za to danas ipak nećete imati dovoljno vremena.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading