NEDELJNI NOVČANI HOROSKOP Ovan će biti miljenik planeta kad su finansije u pitanju, Blizanci imaju najviše šanse za uspeh ove sedmice
Foto: Shutterstock

Za mnoge horoskopske znakove, predstojeća nedelja biće vreme pozitivnih i važnih promena. Jačanje Merkura donosi nove prilike, samim tim i manje novčanih problema. To ne znači da će biti lako da se savladaju prepreke, ali će se napori definitivno isplatiti.

Evo šta novčani horoskop od 3. do 9. oktobra donosi horoskopskim znakovima:

Ovan

Tokom ove nedelje možete slobodno da trošite i ulažete, bez bojazni. Merkur će vam pomoći da svoj novac potrošite na pravi način, kao i da privučete snažne finansijske tokove, uz pomoću kojih ćete da privučete još veće prihode. Astrolozi vam najavljuju promene u finansijskom sektoru, što vas stavlja na prvo mesto na listi miljenika planeta!

Bik

Bik može lako da izdejstvuje samo najbolje ove nedelje. Sada je odlilčan trenutak da iskoristite priliku da razgovarate sa svojim šefom i zatražite povišicu. Takođe, povoljan je trenutak da potražite novi posao ili započnete svoj biznis. Astrolozi vam savetuju da pre kraja nedelje završite posao koji ste započeli- nije dobro ostavljati započeto. 

Blizanci

Krajem nedelje, neko od vaših bližnjih može vam zatražiti pozajmicu. Ako vas zamole da budete žiranti, bolje je da odbijete, jer otplata traje dugo i veoma je veliki rizik. Trenutak je sjajan za kreativni i intelektualni rad, kao i za poslovna putovanja. Astrolozi ističu da imate ogromne šanse da ostvarite uspeh ove nedelje!

Rak

Tokom ove nedelje moći ćete da zadržite finansijsku stabilnost i izbegnete neočekivane troškove samo ako uspete da obuzdate svoje emocije. Sada nije najbolje vreme za kupovinu skupih stvari nekretnina, ali je zato povoljan trenutak da povećate svoje prihode. Ne uzdajte se u seću, morate da se potrudite, a uspeh će doći kao rezultat kombinovanog rada intuicije, inteligencije i iskustva.

Lav

Šta god da se desi, važno je da ostanete smireni i ne dozvolite da vas sitnice izbace iz takta. Tako će se i verovatnoća monetarnog neuspeha svesti na minimum. Planete su na vašoj strani, ali ostanite na oprezu- ako treba da potpišete neka važna dokumenta, dobro pročitajte sva sitnica slova kako ne biste bili prevareni. 

Devica

Sada je trenutak da otplatite neplaćene račune i vratite dugove. To je naročito važno da uradite za vreme perioda direktnog kretanja Merkura kako ne biste prouzrokovali još više problema. Kada to uspete da uradite, u narednom periodu ćete moći da počnete sa šednjom, a zatim i sa ulaganjem u ono što već dugo planirate. Pratiće vas sreća, samo ako budete mudri i promišljeni i odbacite zastarela uverenja o novcu.

Vaga

Da biste poboljšali finansijsku situaciju, uložite novac u hartije od vrednosti ili u pokretanje sopstvenog biznisa. To je nešto što će vam se najviše isplatiti ove nedelje. Merkur će vas aktivirati i dati vam neophodnu energiju, usled ćega će vam biti mngo lakše da da obaviti tekuće zadatke, čak i one najteže.

Škorpija

U narednih sedam dana imate šansu da sklopite profitabilne poslove koji će vam doneti dobru zaradu u narednom periodu. S jedne strane, biće mnogo prilika da dobro zaradite, ali s druge strane, trošenje, naročito ono nekontrolisano, može veoma da iscrpi vaš novčanik i dovede do dodatnih poteškoća. Astrolozi vam savetuju da ne odustajete.

Strelac

Svaka potrošnja u ovom trenutku biće dobar izbor, naročito ako vam izaziva pozitivne emocije i radost. Sada je dobar trenutak za promenu posla i traženje novih poslovnih partnera, ali pre nego što počnete da radite sa nekim, bolje je da prvo proverite da li iamte zajednički cilj.

Jarac

Već krajem nedelje vaš trud vam donosi odlične rezultate, što će biti razlog za unapređenje ili bonus. Novac voli Jarčeve, jer umeju da ga cene, ali i da zarade. Da biste prevazišli prepreke koje su se pojavile, biće vam potreban novi izvor inspiracije, ali i malo više samopouzdanja. Tokom ove nedelje čeka vas lepo iznenađenje!

Vodolija

Moraćete više da radite, ali vam napori neće nužno doneti veliku korist. Tokom ovog perioda, planete vam pružaju podršku, pa ćete biti u prilici da vratite zaostale dugove, namirite potraživanja i obavite važne transakcije. Ako se pojave negativne misli i sumnja u sebe, to vam može doneti velike probleme sa novcem, kojih će svakim danom biti sve više. Astrolozi upozoravaju da početak oktobra nije vreme za ulaganja pogotovu ne ona koja nose veliki rizik.

Ribe

Predstojeća nedelja će možda biti malo napeta, ali ipak ćete uspeti da preokrenete sreću u svoju korist. Bićete u prilici da kupujete povoljnije nego inače, a jedino o čemu treba da povedete računa jeste pozajmljivanje- ne zadužujte se niti pozajmljujte novac drugima, sada nije dobro vreme za to.

Komentari (0)

Loading