HOROSKOP ZA NEDELJU, 7. AVGUST Ovnovi imaju naklonost planeta , Device odlažu putovanje, početak ozbiljne veze za Škorpije
Foto: privatna arhiva

Ovan

Posao: U ovom periodu planete vam pružaju veliku podršku što se tiče saradnje sa inostranstvom. Planetarni aspekti podstiče vašu motivaciju, ali upućuje na to da bi trebalo da poradite na dodatnim pripremama da biste prešli na viši nivo poslovanja.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz problematičan period, pa su moguće rasprave u dosta napetoj atmosferi. Uprkos tome, pronaći ćete kompromisno rešenje. Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom u okviru neke institucije.

Zdravlje: Promenite režim ishrane. Muči vas problem sa probavom.

Bik

Posao: Dobro čuvajte svoju poziciju jer postoji mogućnost da ćete biti u situaciji da radite pod pojačanim pritiscima od strane nadređenih. Negativan aspekt može vam doneti poteškoće u pregovorima sa nekom firmom iz inostranstva, ali isto tako i sa nekim od nadređenih.

Ljubav: Povoljan aspekt doneće vam pozitivnu promenu u vezi s partnerom. Slobodne Bikove očekuje strastvena avantura s osobom koja dolazi iz druge sredine, pa su kasnije moguća samo povremena viđanja. Pozitivna iznenađenja.

Zdravlje: Osetljivost grla. Osetljivi su vam i krajnici i glasne žice.

Blizanci

Posao: Glavni izazov je da se usredsredite na to da se predstavite u što boljem svetlu pred novim poslodavcima budući da vas očekuje dobra poslovna ponuda. U suprotnom, moglo bi doći do toga da propustite izuzetno dobru priliku. Ključ uspeha je u savršenoj prezentaciji i samopouzdanju.

Ljubav: Zauzete Blizance očekuje povremena kriza poverenja koju će uspeti da prevaziđu kroz konstruktivan razgovor sa partnerom. Ako ste nešto prećutali, to je u partneru probudilo sumnje u vas. Uprkos tome, uspešno ćete prevazići krizni period.

Zdravlje: Pad imuniteta.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 7. AVGUST Ovnovi imaju naklonost planeta , Device odlažu putovanje, početak ozbiljne veze za Škorpije

Foto; iStock-Getty-Images

 

Rak

Posao: Proširenje posla doprineće većem uspehu na finansijskom planu. Ključ uspeha sastoji se u tome da proširite krug saradnika i potražite ih na drugim prostorima. Očekuje vaš uspeh u oblastima trgovine i uslužnih delatnosti.

Ljubav: Bićete preterano osetljivi. To znači da ćete impulsivno reagovati čak i na sitnice, pa su moguće kratkotrajne rasprave. Slobodne Rakove očekuje početak strastvene ljubavne veze sa osobom koju poznaju preko društvenih mreža.

Zdravlje: Prehlada, praćena povišenom temperaturom i uporan kašalj. Obavezan je odlazak kod lekara.

Lav

Posao: Nepovoljan aspekt doneće vam dodatno opterećenje poslom i obavezama koje ranije niste imali u planu. Ovog puta oslonite se na članove tima jer će vam biti veoma teško da sve sami završite. Uspeh vas očekuje u saradnji sa inostranstvom, pa neke poslove možete uspešno ugovoriti.

Ljubav: Neophodno je da se više posvetite partneru i porodici. To će doprineti poboljšanju kvaliteta vaše komunikacije i većem razumevanju. Slobodne Lavove očekuje poznanstvo sa veoma atraktivnom osobom u znaku Vodolije ili Device.

Zdravlje: Bol u leđima. Odmarajte!

Devica

Posao: Uprkos tome što ćete uspeti da nastavite posao sa inostranstvom, postojaće preduslovi. Zbog toga vaše putovanje može biti odloženo. Neočekivani splet okolnosti, prepreke s dokumentima ili pravnim rešenjem. Ključ uspeha je u strpljenju.

Ljubav: Početak nove ljubavne veze sa osobom koju ste upoznali preko društvenih mreža. S vremenom možete otkriti da vam je ta osoba srodna po senzibilitetu. To potom može prerasti u ozbiljnu vezu. Zauzete Device očekuje uspešna realizacija jednog zajedničkog projekta s partnerom.

Zdravlje: Probavne smetnje.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 7. AVGUST Ovnovi imaju naklonost planeta , Device odlažu putovanje, početak ozbiljne veze za Škorpije

Foto: Shutterstock

 

Vaga

Posao: Glavni izazov  je da ispoljite strpljenje i sačekate svoj trenutak da pređete na bolje plaćeno radno mesto. Pre svega, pravi splet okolnosti sastojaće se u podršci veoma uticajne osobe koja vas može postaviti na visoku poziciju. Čuvajte se novih kolega jer su mogući rivalski odnosi.

Ljubav: Povoljna energija ispoljiće se u vidu poboljšanja kvaliteta vašeg odnosa sa partnerom. Nakon ozbiljnog razgovora i vaše kritike na račun onoga što vam smeta kod njega, partner će početi da se ponaša u skladu sa vašim očekivanjima.

Zdravlje: Prehlada.

Škorpija

Posao: Iskoristite povoljne aspekte koji vam omogućavaju da se osamostalite i započnete privatni biznis. Zahvaljujući podršci okoline u ovom periodu možete postići mnogo više nego ranije. Poseban uspeh očekuje one Škorpije koja se bave uslužnim delatnostima ili ulepšavanjem, u smislu rada sa ženama.

Ljubav: Planete su vam veoma naklonjene na ljubavnom planu, a to će se ispoljiti u vidu poznanstva sa kvalitetnom osobom koja će vas potpuno oduševiti,  i to ne samo svojim izgledom, već i unutrašnjim kvalitetima. Početak ozbiljne veze.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Strelac

Posao: Postojeći aspekti doneće vam povremene zastoje, aliće se to pokazati kao neophodno zbog prethodnih priprema za razvoj poslovanja. Očekuju vas važne vesti i poslovni sastanak na kojem možete potpisati ugovor o dugoročnoj saradnji sa inostranstvom.

Ljubav: Povoljna energija vas okružuje na ljubavnom planu jer vam sve vreme donosi pojačan ljubavni magnetizam. Planete su vam veoma naklonjene za početak nove emotivne veze u kojoj će vladati velika strast i uzbuđenja. Zauzeti Strelčevi uživaće u skladnom odnosu s partnerom.

Zdravlje: Odlično se osećate.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 7. AVGUST Ovnovi imaju naklonost planeta , Device odlažu putovanje, početak ozbiljne veze za Škorpije

Foto; iStock-Getty-Images

 

Jarac

Posao: Nepovoljan aspekt utiče na to da budete pod velikim pritiskom obaveza i da ne znate šta pre da uradite. Zato će biti važno da prenesete ovlašćenja na pouzdane saradnike. Poseban uspeh ćete postići ako se nalazite na visokom položaju. Uspešan dogovor.

Ljubav: Ovaj period može vam doneti stabilizaciju u odnosu s partnerom, jer ćete razmirice koje su vas ranije potresale ostaviti iza sebe, kao i sve one koji su se mešali u vaš odnos. Slobodne Jarčeve očekuje početak veze sa jednim Rakom ili Devicom.

Zdravlje: Reumatski bolovi. Obavezan je odlazak kod lekara.

Vodolija

Posao: Povoljan aspekt doneće vam uspeh kroz originalne ideje kojima ćete uspeti da stvorite konkurentnu prednost. Glavna tema će biti višestruki izvor prihoda jer se može desiti da radite dva posla odjednom. Pobrinite se za organizaciju i nove tehnologije. 

Ljubav: Glavno iskušenje je da u isti mah ostanete nezavisni i u isti mah budete u lepoj vezi s osobom koja vam se dopada. Pa ipak, budite oprezni jer bi se ta veza s vremenom mogla iskomplikovati. Vodolije koje su u vezi očekuje harmoničan period s partnerom.

Zdravlje: Bol u kolenima. Uradite snimak.

Ribe

Posao: Tokom ovog perioda možete da naiđete na probleme, jer vam planetarni aspekti u polju finansija usporava dinamiku poslovanja i priliv novca. Pa ipak, ovaj vikend vam donosi pozitivan preokret kroz kreativna rešenja ili rad s klijentima. Povećan obim posla zahtevaće dobru organizaciju i pouzdan tim saradnika. 

Ljubav: Slobodne Ribe očekuje poznanstvo sa veoma privlačnom osobom u znaku Jarca ili Raka. Moguća je ljubav na prvi pogled. Ribe koje su u vezi mogu imati problema s partnerom zbog njegovog narušenog poverenja.

Zdravlje: Pad imuniteta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading