Želite novu frizuru? Otkrijte koja boja kose odgovara vašem horoskopskom znaku
Foto: Shutterstock

Nove šiške,  promena frizure ili boje uvek izgleda kao idealno rešenje.

Ako ste se odlučili na ovaj korak, ali razmišljate koju boju da odaberete, pogledajte šta vam astrologija može ponuditi, prema vašem znaku i probajte.

Ovan: Jarko crvena boja

Izuzetno ste strastveni i puni života, pa koja je boja vatrenija od jarko crvene? Nijedna. Ako ste spremni da napravite veliku promenu u svom životu, ovo je upravo način da počnete.

Bik: Nana zelena

Zelena je boja obnove i prirode, tako da je ovo savršen izbor za vas. Izaberite svetliju nijansu zelene da biste zaista osetili tu svetlu energiju i radost života.

Blizanci: Vatrena narandžasta

U redu, ovo bi moglo zvučati pomalo ludo, ali potrebno vam je nešto što će vas učiniti zabavnijim, a – poznavajući Blizanca – najbolji način da to uradite je da izabrete nešto drastično za sebe, poput smele boje kose.

Rak: Ljubičasta

Najemotivniji znak zodijaka, žene Rakovi, traže neki način da se izraze. U ovom slučaju, odabir tamnoljubičaste boje kose govori svetu koliko ste neverovatno jedinstveni i neobični.

Lav: Jarko žuta

Ne samo da će izgledati zapanjujuće, već nema sumnje da ćete, dok hodate okolo sa žutom kosom, od prvog dana promeniti svoj život na ovaj ili onaj način. Na kraju krajeva, opšte je poznato da je žuta najsrećnija boja.

Devica: Svetloplava ili siva

Za vredne Devica najbolji izbor je svetla nijansa neke mirnije boje poput plave ili sive. Osim toga, izgledaju prilično neverovatno na svima. Duboko udahnite i zapamtite da je promena dobra.

Vaga: Zelena

Ova boja izgleda odlično i sa zelenim nijansama sigurno ćete sve impresionirati. Osim toga, ako izaberete pravu nijansu uz ton vaše kože, naglasićete svoju blistavu ličnost.

Škorpija: Tamnocrvena

Žene Škorpije su izuzetno strastvene i iskreno, to je ono što mnogi vole kod ovog horoskopskog znaka. Pa zašto ne biste izabrali ovu boju i istakli se i svojom kosom?

Strelac: Intenzivna ljubičasta

Imate tonu energije koja čeka da bude oslobođena, pa uzmite tu boju i napravite taj skok u ono što zaista želite da radite.  

Jarac: Tamnoplava

Žene Jarčevi su navikle da razmišljaju, ali zaista imaju dar da vide stvari jasno i onakve kakve jesu - čak i u teškim situacijama. Dakle, koji bolji način da pokažete svoju mudrost i samopouzdanje nego da odaberete tamnoplavu boju za promenu?

Vodolija: Ružičasto zlato

Najbolji način pokažete sve što volite je da obojite kosu u nijansu ružičastog zlata. Ne samo da je super moderna, već i pristaje svakom tonu kože.

Ribe – Intezivno plava

Žene Ribe su izuzetno emotivne i intuitivne, tako da nema bolje boje za izražavanje ovog vodenog znaka od jarko plave. Samo malo plave boje bi vam dalo samopouzdanje koje ste tražili da vas izvuče iz vaše „ljuske“.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading