VIKEND HOROSKOP Vodolije i Vage će uživati u finansijskom izobilju, Bik ima šansu da sretne srodnu dušu
Foto: Shutterstock

Ovan

Mesec u Vodoliji probudiće u vama želju za druženjem. Provedite vreme u društvu dobrih prijatelja. Tokom subote i nedelje Mesec će biti u znaku Riba u vašoj dvanaestoj kući i biće u harmoničnom aspektu prema vašoj vladajućoj planeti, Marsu kao i prema Suncu, Neptunu, Merkuru i Uranu. Zahvaljujući tome, pojaviće se vaša nežna, suptilna strana, ali ćete u isto vreme biti snažni, ispunjeni energijom i odlučnošću.

Bik

U petak, Mesec u Vodoliji i njegova konjunkcija sa Saturnom u vašoj desetoj kući pomoći će vam oko planova vezanih za karijeru, da napravite bolje strategije. Isto tako, trigon između Meseca i vaše vladajuće planete, Venere, pomaže u povećanju prosperiteta i obilja. Mesec u Ribama u subotu i nedelju ima pozitivne aspekte prema Suncu, Merkuru, Marsu, Uranu i Neptunu, što će doneti šanse da upoznate svoju srodnu dušu!

Blizanci

U petak, Mesec u Vodoliji prolazi kroz vašu devetu kuću avanture. Iskoristite ovo vreme da izađete iz rutine i zabavite se. Mesec u znaku Riba tokom subote i nedelje povoljno će uticati na vaše dugoročne ciljeve i planove. Pravi uticaj na vas dolazi od vaše vladajuće planete, Merkura, u konjunkciji sa Suncem u Raku i triningom Neptuna. U prvi plan dolaze vaši talenti i veštine.

Rak

Mesec u Vodoliji u petak se fokusira na vaše planove za saradnju, dok će Mesec u Ribama u subotu i nedelju biti u znaku avanture i zabave. Tokom vikenda, najuticajniji tranzit biće onaj između Sunca u Raku i Merkura u vašoj prvoj kući sopstva. Očekujte vas nalet energije i samouverenosti. Pametno je iskoristite, naročito ako vodite neku vrstu diskusije ili pregovora, piše Sense.

Lav

U petak, Mesec u Vodoliji je u konjunkciji sa Saturnom u vašoj sedmoj kući, što će vas primorati da se pozabavite određenim stvarima u vašoj vezi koje više ne možete da izbegnete. Mesec u Ribama u subotu i nedelju fokusira se na intimnost i povezanost. Ipak, glavni tranzit koji sada utiče na vas je vaša vladajuća planeta, Sunce, u konjunkciji sa Merkurom u vašoj dvanaestoj kući. Biće vam potrebna pomoć da razumete šta osećate.

Foto: Shutterstock

 

Devica

Zdravlje i blagostanje su fokus Meseca u Vodoliji u petak, a njegova konjunkcija sa Saturnom nateraće vas da se nosite sa problemom koji ste dugo izbegavali. Mesec u Ribama u subotu i nedelju osvetljava vaš odnos sa voljenom osobom. Vaša vladajuća planeta, Merkur, tada zauzima centralno mesto, spajajući Sunce i trining Neptuna. U centru pažnje biće prijateljstva i partnerstva, a komunikacija će biti magični sastojak.

Vaga

Mesec u Vodoliji u petak podstiče kreativno izražavanje, a njegova konjunkcija sa Saturnom može vam pomoći da uobličite svoje ideje. Mesec u znaku Riba u subotu i nedelju osvetljava vaš sektor zapošljavanja. Takođe trinira konjunkciju između Sunca u Raku i Merkura u vašoj desetoj kući karijere, što donosi sjajne šanse za razvoj vaše profesije.

Škorpija

Mesec u Vodoliji usmerava vašu pažnju na dom i kuću, a njegova konjukcija sa Saturnom pomaže vam da se usredsredite na pronalaženje rešenja za dugogodišnji problem koji vas muči. Mesec u znaku Ribe u subotu i nedelju podstiče vašu kreativnost i želju za zabavom, a njegov trigon sa Suncem povezuje Merkur u vašoj devetoj kući, insistirajući da proširite svoje horizonte i istražujete nove mogućnosti.

Foto; iStock-Getty-Images

 

Strelac

Komunikacija i zajednica su u fokusu Meseca u Vodoliji u vašoj kući u petak, a njegova konjunkcija sa Saturnom pomaže da uobličite svoje ideje. U subotu i nedelju, Mesec u Ribama osvetljava vašu četvrtu kuću doma i porodice, jačajući ljubav i poverenje u partnerskim odnosima. Taj uticaj je još jači zahvaljujući trigonu sa Suncem u Raku.

Jarac

Mesec u Vodoliji u petak spaja vašu vladajuću planetu, Saturn i skreće vašu pažnju na pitanja finansija i prosperiteta. Srećom, ovo će vam pomoći da postavite pravila i granice kako bi vaše blagostanje moglo da raste. Mesec u znaku Riba u subotu i nedelju proširuje vaše srce, utkajući ljubav u vašu komunikaciju. Ovo donosi slatka iznenađenja, dok Mesec trinira konjunkciju između Sunca u Raku i Merkura u vašem partnerskom sektoru.

Vodolija

Kvadrat Meseca u Vodoliji i vaše vladajuće planete, Urana, u petak može da izazove svađu kod kuće. Ali to će brzo proći. Mesec u znaku Ribe u subotu i nedelju biće u konjunkciji sa Neptunom i trinira konjunkciju između Sunca u Raku i Merkura u vašem sektoru zapošljavanja. Ovi aspekti vam donose finansijsko izobilje! Iskoristite svaku priliku koja se ukaže, jer je ovo veoma plodna kombinacija energija u vašem znaku.

Ribe

Mesec u Vodoliji u petak produbljuje vašu intuiciju i podstiče vas na sanjarenje! U subotu i nedelju, Mesec u znaku Riba u vašoj prvoj kući trinira konjunkciju između Sunca u Raku i Merkura, podstičući vašu kreativnost. Konjukcija Meseca sa vašom vladajućom planetom, Neptunom obdariće vas sjajnim idejama i maštom i probuditi vaše talente!

Komentari (0)

Loading