Ako vam treba neko da vas sasluša, njima se obratite: Četiri pripadnika Zodijaka uvek daju dobre savete
Shutterstock/SpeedKingz

Dok će neki horoskopski znakovi jedva čekati da preuzmu kontrolu u razgovoru, mi vam u nastavku donosimo koji znakovi znaju najbolje da saslušaju, a i dele korisne savete.

Blizanci

Iako su najpričljiviji horoskopski znak, ipak će vam dati da dođete do reči kad progovorite o svojim problemima. Zapravo, vrlo brzo ćete otkriti da brbljavci znaju da ćute kad im se poveravate.

Osim što će vas pažljivo saslušati, lako će se uživeti u vašu ulogu. A budite sigurni da će vam dati pravi i objektivan savet.

Kad im predočite svoj problem, sagledaće ga racionalno i razmotriti s različitih gledišta, bez uplitanja emocija.

Možda vam se neće svideti ono što ćete od njih čuti, ali poslušajte ih i sledite njihove savete.

Rak

Ako želite da se isplačete i izjadate, Rak će vam biti savršen sagovornik. Ovaj znak ima prirodnu potrebu da pruži bližnjima osećaj sigurnosti i podršku.

Emocionalno će vas pogurati kad vam je teško i saslušati vas bez upadanja u reč. Verovatno će vam ponuditi hranu za utehu, bar šolju vruće čokolade s rumom i keksom.

Dajte mu do znanja koliko cenite njegovo prijateljstvo i uzvratite istom merom ako zatraži vašu pomoć.

Devica

Analitična Devica savršen je majstor u rešavanju problema. Ali, ne očekujte od nje da će plakati s vama. Iako će saosećati s vama, neće to pokazati. Daće sve od sebe da pronađe rešenje problema koji vas muči.

Sve će proučiti, utvrditi koje vam prepreke stoje na putu i napraviti plan kako da dođete do cilja. Neće vas podržati u tome da sažaljevate sebe, već će vam pomoći da se trgnete i učinite nešto.

Vaga

Rođeni pregovarač, Vaga je kao stvorena za rešavanje problema u odnosima. Dobro će upamtiti svaki podatak koji joj kažete, ali vas neće podržati u njoj nerazumnom stavu samo zato što ste joj prijatelj.

Neće vas osuđivati ako niste u pravu, nego će pokušati da vas nagovori da sagledate problem iz šire perspektive i primenite rešenje koje će zadovoljiti sve uključene.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading