Astro saveti: Ako vam ne ide u ljubavi, evo šta treba da uradite
Foto: Shutterstock

Ovan

Konstantna potraga za uzbudljivim i novim stvarima vas često dovodi do kratkotrajnih i neobaveznih odnosa. I zato čim vam dosade, imate želju da odete. Ako stvarno želite dugu vezu, taj put je apsolutno pogrešan.

Bik

Previše ste skloni postupanju po ustaljenim obrascima. Vaša tvrdoglava priroda vas sprečava da se otvorite za nove ideje i ne dozvolja da se vaš odnos razvija. Potrudite se da razmišljate malo fleksibilnije, bar kada je reč o ljubavi.

Blizanci

Konstantno razmišljate o tome šta ljudi misle o vama. Kada je reč o vezama, to je užasno toksično razmišljanje, koje tiho narušava vaš odnos sa partnerom.

Zbog toga je važno da se osećate prijatno i opušteno, kada ste sami sa partnerom i ako porazgovarate s njim, uverićete se da nemate razloga za zabrinutost.

Rak

Rakovi stalno pokušavaju da izbegnu sukob, naročito kada je ljubav u pitanju. To je zato što, čak i u toksičnim situacijama, nastavljaju da ulepšavaju ljubavne odnose.
Vrlo je važno da Rakovi nauče kako da podele svoje emocije sa partnerom, umesto da ih drže u sebi. Kada promene svoje ponašanje, imaće priliku da izgrade mnogo iskreniji i trajniji odnos.

Lav

Jako volite sebe, ali nemojte da dopustite da vam ego bude prepreka za razvoj odnosa. Malo empatije vam neće škoditi - naučite da razumete kako se oseća druga osoba.

Devica

Nije tajna da su Device sklone da analiziraju sve i svakoga na svetu. Zapravo nije loše da razmišljate racionalno, ali kada dopustite da mnoge sitnice utiču na vas, to postaje problem. Bilo bi dobro da prihvatite da su međuljudski odnosi daleko od savršenstva.

Vaga

Velikodušni ste i spremni ste da prihvatite bukvalno svaku osobu. Ali kada počnete da prihvatate pogrešne ljude, ova karakterna osobina lako se pretvara u slabost.
Potrudite se da saznate više informacija o nekome, kako biste mogli da imate svoje mišljenje i budite obazriviji sa onima u koje imate poverenja.

Škorpija

Često imate velike, duboko ukorenjene sumnje, kada se radi o poverenju.

Ukoliko želite da izgradite istinski zdrav odnos, jedini način je da dopustite sebi da verujete svom partneru.

Strelac

Nije tajna da vam mnogi zavide na vašoj slobodnoj prirodi – međutim, u dugoročnom odnosu to stvara probleme. Vaša razuzdanost uništava sve vaše veze.

Da biste prekinuli ovaj začarani krug, pokušajte da uložite više vremena i truda u svoju vezu. Verujte, isplatiće se.

Jarac

Kada razmišljate o vezama, niste baš naročito optimistični. Da, možda ste imali neprijatnih iskustava u prošlosti, ali pokušajte da shvatite da nisu svi odnosi negativni. Svaka osoba se na kraju zaljubi u ono što sanja...

Vodolija

Vaša nezavisna priroda vas često čini izolovanim – kao da ne možete drugima da pokažete da i vi imate emocije.
Biti ranjiv nije tako loše – to doprinosi vašem ličnom razvoju (ranjivost u ljubavnoj sferi je naročito korisna).

Ribe

Odlikuje vas nežna i saosećajna priroda, pa ste često skloni prilagođavanju drugim ljudima i zaboravljate na vaše emocije.
Da biste stvorili zdrav odnos, morate razbiti naviku usrećivanja drugih i samo budite ono što jeste.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading