STIŽE RETROGRADNI MERKUR Ovi znakovi će proći kroz pravi pakao
Foto: privatna arhiva

Astrolozi su već na početku aprila istakli da je ovo najmoćniji mesec u 2022. godini, kada stižu velike promene, a nakon toga dolazi nam i retrogradni Merkur 10. maja, koji će trajati do 4. juna.

Ono što je zanimljivo jeste da će retrogradni Merkur krenuti iz Blizanaca, gde se nalazi kod kuće, ali će zbog svog retrogradnog hoda, ispoljiti negativnije dejstvo. Nakon toga, retrogradni hod će nastaviti u Biku, pa će najviše i pogoditi ova dva znaka zodijaka.

Retrogradni Merkur je alarm da ne potpisujemo važna dokumenta, ne donosimo odluke koji bi mogle da budu iracionalne, jer će naša moć procenjivanja biti umanjena.

Merkur, kao prirodni vladar Device i Blizanaca, ovim znakovima doneće najviše problema, pa će se osećati konfuzno, rasejano i dekoncentrisano.

24. maja će Merkur retrogradno da se vrati iz Blizanaca u Bika, pa će nam ovaj konfuzan period delovati i teži nego prvi deo maja.

Igra "gluvih telefona" je neminovna sa retrogradnim Merkurom, pa se pripremite za otežan saobraćaj, kašnjene pošte, poziva i nerazumevanje u svakodnevnoj komunikaciji. 

Retrogradni Merkur najviše će pogoditi Blizance, Bikove, Strelčeve, Device, Škorpije, Vodolije i Lavove.

BLIZANCI - Retrogradni Merkur donosi vam probleme oko stana ili jednog roditelja. Sve što budete završavali biće otežano, tako da je najbolje da se strpite sa važnim odlukama do 4. juna.

BIK - Rasejanost, nervoza i problemi i komunikaciji! Čuvajte se lažnih obećanja, ali i budite oprezni u saobraćaju.

STRELAC- Na emotivnom planu imaćete problem da razumete osobu koju volite. Očekivaćete konkretan plan sa osobom koju volite, a to će se odlagati.

ŠKORPIJA - Druga plovina maja će vam teško pasti u emotivnom smislu. Niti ćete vi razumeti partnera, a ni on vas.

DEVICA - Poslovne komplikacije do 24.juna. Očekujte nerazumevanje i kašnjenje pregovora.

VODOLIJA - Od 24.maja očekujte porodične komplikacije i kvarove u stanu.

LAV - Vi ćete pretrpetiu negativan uticaj retrogradnog Merkura od 24. maja kada bude u Biku, pa treba da se spremite za odlaganje poslovnih planova.

Komentari (0)

Loading