HOROSKOP ZA VIKEND Blizanci od svega prave dramu, Ovnovi se ludo zabavljaju, Škorpije čeka lepo iznenađenje
Foto: Pexels

Ovan

Merkurov sekstil ka Marsu pokreće vaš vikend u pravom trenutku. Bavite se onim što vas čini srećnim, dozvolite drugima da imaju istu slobodu, a zabavne avanture će se sigurno dogoditi. Možda vam nedostaje Merkur dok napušta vaš znak i ulazi u Bika u nedelju uveče, ali on donosi sreću i inteligenciju u vaš sektor novca, pa smatrajte to pobedom.

Bik

Mesec u Raku se usklađuje sa vašom energijom Bika, stvarajući osećaj blagostanja, koji je posebno sladak zbog trigona Meseca sa Jupiterom i Neptunom u vašem sektoru prijateljstva. Vaša porodica vas voli i poštuje i želi da to znate. Merkur prelazi u nedelju u znaku Bika, aktivirajući vašu prvu kuću samopouzdanja. Univerzum vam je upravo dao megafon. Zabavite se dok delite svoje ideje sa svetom.

Blizanci

Merkur je zauzeta mala pčela tokom celog vikenda, počevši prvo sa sekstilom do Marsa u petak koji osnažuje i vaš radni dan i veče koje sledi. Subota uveče, Mesec u Raku je u kvadratu sa Merkurom, moguć je problem sa komunikacijom u emotivnim odnosima. U nedelju, Merkur je u kvadratu sa Plutonom, verovatno stvarajući dramu pre nego što uveče pređe u Bika koji voli bezbednost.

Rak

U petak i subotu, nosite svoje srce otvorenim dok Mesec u vašem znaku ističe vašu prvu kuću. Trigon sa Jupiterom i Neptunom u subotu ujutro čini vas gotovo neodoljivim i ekstravertnijim nego što jeste. Uživajte u emocionalnom porastu koji dolazi iz ovih tranzita. U nedelju, Merkur prelazi u Bika, naglašavajući prijateljstva; odvajanje vremena koje ćete provesti sa svojom porodicom čini ovaj vikend mnogo slađim.

Lav

Mesec u Raku prolazi kroz vašu dvanaestu kuću i oživljava vaše snove ovog vikenda. Obratite posebnu pažnju na njih kada se probudite u subotu ujutru dok su spojeni Jupiter i Neptun, povećavajući moć i obim intuitivnih informacija koje teku ka vama. U nedelju Mesec u Lavu vas ispunjava optimizmom i raspoloženjem. Merkur koji ulazi u Bika stavlja pozitivan fokus na vaš profesionalni život.

Devica

Mesec u Raku u vašem jedanaestom polju naglašava važnost prijateljstva, a trigon od Meseca do Jupitera i Neptuna u vašoj sedmoj kući partnerstva u subotu ujutru povećava ljubav koju imate prema svom partneru. Neka svi vaši ljudi znaju šta osećate prema njima. U nedelju, Mesec u Lavu osvetljava vaše snove, a Merkur koji prelazi u Bika ističe vašu devetu kuću, pozivajući vas da istražite život.

Vaga

Petak i subota, Mesec u Raku osvetljava vašu karijeru, a trigon Neptuna i Jupitera u subotu ujutru ističe vaš posao. Očekujte da će vam se dobre stvari pojaviti tokom ovog tranzita i budite spremni da reagujete na njih kada se pojave. U nedelju, Mesec prelazi u Lava i podseća vas na to koliko su vaša prijateljstva važna. Merkurov tranzit u Bika naglašava resurse koje delite sa drugima; favorizuje se saradnja.

Škorpija

Mesec u Raku osvetljava avanturu i istraživanje. Trigon Meseca i Jupitera i Neptuna u subotu ujutru podseća vas na važnost i nežnost ljubavi, inspirišući romantičan gest koji će vam doneti slatke trenutke. U nedelju, Mesec u Lavu osvetljava vaš uspeh i dostignuća; odvojite trenutak da se povežete sa sobom. Merkur prelazi u Bika i vašu sedmu kuću partnerstva, poboljšavajući komunikaciju sa vašim voljenim, piše Sensa.

Strelac

Jupiter se pridružuje Neptunu u pokušaju Meseca u Raku u subotu ujutro, podižući vam raspoloženje i čineći vas ambasadorom dobre volje. U nedelju, Mesec vas poziva da izađete i igrate se dok prolazi kroz vašu devetu kuću avanture. Merkur u nedelju ulazi u Bika, a vi se ohrabrujete da se fokusirate na samoljublje i brigu o sebi.

Jarac

Mesec u Raku osvetljava vašu sedmu kuću partnerstva, a trigon Jupitera i Neptuna u subotu ujutru otvara vaše srce, podsećajući vas koliko vam dragi znači. Obavezno ih obavestite. U nedelju, Mesec u Lavu sija na zajedničkim resursima, stvarajući savršenu priliku za planiranje novih projekata i saradnje sa partnerom. Merkur u nedelju prelazi u Bika, podstičući vašu kreativnost.

Vodolija

Jupiter i saosećajni Neptun koji pokušavaju sa Mesecom u Raku, pozivaju vas da se usredsredite na svoje zdravlje, dobrobit i brigu o sebi, unoseći sve neophodne promene u svoj način života kako biste bolje brinuli o svom blagostanju. U nedelju, Mesec u Lavu osvetljava vaš odnos sa voljenom osobom dok prolazi kroz vašu sedmu kuću. Merkur prelazi u Bika u nedelju uveče, poboljšavajući komunikaciju sa porodicom.

Ribe

Mesec u Raku vas poziva da uronite u svoje kreativne projekte dok prolazi kroz vašu petu kuću, a trigon sa Jupiterom i Neptunom subotnje jutro ispunjava vas sjajnom energijom. Mesec u Lavu pomaže vam da se fokusirate na sebe i svoje blagostanje, pa se opustite. Merkur prelazi u nedelju uveče u znak Bika, poboljšavajući vaše komunikacijske veštine i sposobnost povezivanja sa drugima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading