NE POVERAVAJTE IM SE Ova 3 znaka su najveće tračare u horoskopu, to je jače od njih
Foto: Pexels

Oni jednostavno ne umeju da ćute. Iako najčešće nemaju loše namere ne mogu da odole, a da ne ispričaju vašu priču drugima. Ova tri znaka ne znaju da čuvaju tajne i dobro razmislite pre nego što im se poverite.

Strelac

Najveći filozof zodijaka, voli da prepričava sve uz obavezno "filovanje", kako bi pričala bila zanimljivija. Živahni i harizmatični ne mogu da odole a ne podele s drugima ono što je dobro, pa neka je to i tajna.

 Blizanci

Imaju nepopularnu titulu, najvećih tračara u društvu. Olakšavajuća okolnost im je ta što nisu krivi za to oni, već njihova vladajuća planeta, Merkur koja predstavlja komunikaciju, i to je ono čemu Blizanci teže - neprekidna priča. Zato budite posebno obrazivi u stvarima koje sa njima delite.

Devica

Device jednostavno uživaju u tračarenju jer vole da se bave tuđim životima. Umeju drugima da sole pamet, mešaju u odluke koje nisu njihova stvar. Ako ne poslušate njihov savet mogu otkriti sve vaše tajne samo da dokažu kako niste u pravu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vrg

30.03.2022 13:51

"Blizanci Imaju nepopularnu titulu, najvećih tračara u društvu. Olakšavajuća okolnost im je ta što nisu krivi za to oni, već njihova vladajuća planeta." Vec vidim kako se sutra serijske ubice pustaju na slobodu jer nisu oni krivi, nego njihova vladajuca planeta.