Pazite se: Ako uvredite neki od ovih pet horoskopskih znakova, sigurno ćete osetiti njihov bes
Foto: Shutterstock

Jedno je jasno, ako je neko rođen u ovim horoskopskim znakovima ljut na vas, bolje je da smišljate način kako im se izvinite,

Ovo je pet najzlobnijih horoskopskih znakova:

Blizanci

Blizanci se ponašaju kao da je ceo svet njihov, čak i kada ih niko ne voli. Neće vas prihvatiti osim ako ne učinite neku uslugu za njih. U tom slučaju možete im reći da se ponašaju egoistično, ali to neće uvek upaliti. Ako im se učini da im se na neki način opirete, mogu postati još zlobniji.

Lav

Lavovi se ponašaju privilegovano i ako ih ne budete obasipali pažnjom koju misle da zaslužuju, reći će vam kako se osećaju. Oni obično ne pokušavaju da se povežu s drugim ljudima.

Radije će biti zlobni prema osobama s kojima se ne mogu nositi, umesto da pokušaju da ostave dobar prvi utisak. Lavovi žele da se dopadnu drugima, ali to nikome ne olakšavaju.

Devica

Device mogu da budu vrlo hladne i proračunate kada to žele, ali im se ta strana njih ne sviđa.

Kada je Devica neraspoložena, biće poprilično nepristupačna, a to može objasniti zašto tako lako postane razdražljiva. Puno čine za svoje prijatelje i porodicu, ali ako je ne cene dovoljno, na njima će iskaliti svoje nezadovoljstvo. Devica obično deluje zlobno dok ljudi ne nauče da je poštuju više.

Škorpija

Škorpije su obično zlobne prema svima koji se ne mogu nositi s njihovom snažnom i glasnom ličnošću.

Ipak, mogu da budu pristupačni, ali ako im samo jednim potezom pokažete da su preterali, njihov stav će se odmah promeniti.

Njihova zloba može i da potraje. Čak i ako je niste vi naljutili, ako im se nađete na putu, iskaliće svoj bes na vama.

Jarac

Jarčevi obično mrze sve i svakoga pa ako su zlobni prema vama bez ikakvog posebnog razloga, to može biti zato što prolaze kroz neke lične probleme. Dakako, to nije opravdanje za njihovo ponašanje, ali može vam objasniti šta se događa u njihovim glavama.

Jarčevi nisu uvek svesni kada se ponašaju zlobno jer ne rade to namerno. Ali, ako su loše raspoloženi, ignorisaće vaše komentare, čak i ako su u tom trenutku svesni da su prešli granicu.

Komentari (0)

Loading