HOROSKOP ZA 27. DECEMBAR: Ovan će imati komplikacije na poslu, Bika očekuju ljubavni uspesi, a Blizanci moraju da paze na ishranu!
Foto: Printscreen/instagram

OVAN

POSAO: Ukoliko se bavite poslom koji je vezan za prodaju ili kupovinu, bilo koji vid trgovine moguće je da ćete imati komplikacije. Oko papirologije vas očekuju nepredviđene okolnosti.

LJUBAV: Nemojte previše da čekate da biste napravili korak ka osobi koja vam se dopada. Vaš odnos bi mogao da bude prilično komplikovan u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zuboboljom. Posetite stomatologa na vreme. Povedite računa o svojim navikama i potrudite se da živite zdravije kako bi se bolje osećali.

BIK

POSAO: Moguće je da ćete imati neke manje troškove, iako ih niste planirali. Na poslovnom planu uspevate sve da izbalansirate i generalno ste zadovoljni svojim učinkom.

LJUBAV: Partner je uporan i maksimalno se trudi da vam pokaže koliko mu je zapravo stalo do vas.možeze da očekujete jako lep dan kada su u pitanju osećanja. Bićete zadovoljni.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom kod vas u narednom periodu. Potrudite se da se više bavite sportom i novim aktivnostima kako bi vam zdravlje bilo bolje.

BLIZANCI

POSAO: Niste dovoljno informisani i moguće je da ćete iz tog razloga biti skloni donošenju pogrešne odluke. Pazite da ne budete predmet nečije manipulacije ili obmane.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada Vodolija sa njom možete da očekujete zanimljiv odnos, ali pomalo nestabilan takođe. Potrebno vam je vreme da nađete partnera za ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Smanjite unos slatkiša kako bi zdravlje moglo da vam se popravi. Očekuje vas povoljan period u kojem ćete uspeti da rešite zdravstvene probleme ako budete pazili na sebe.

RAK

POSAO: Vredno radite i spremni ste da se posvetite poslu maksimalno, ali očekujete i adekvatne rezultate. Pred vama je period u kojem ćete biti opterećeni novim obavezama.

LJUBAV: Moguće je da bežite od stvarnosti i da vam nije lako da se suočite sa svim problemima koje trenutno imate u vašem braku. U narednom periodu vas očekuje emotivno razočarenje.

ZDRAVLJE: Dolazi vam poboljšanje na polju zdravlja. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima koje će vam doneti stabilizaciju. Jačate i sve bolje se osećate.

LAV

POSAO: Početak novog posla je pred vama. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju. Današnji dan je povoljan za nove odluke.

LJUBAV: Moguće je da imate neke manje nesuglasice sa voljenom osobom ali ćete i uspeti da ih rešite. Važno je da se potrudite da vam odnos bude sasvim iskren u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Moguće infekcija grla bi mogle da vas muče kao i problemi sa prehladom, virusima, itd. Potrudite se da ojačate svoj imunitet i da unosite više vitamina.

DEVICA

POSAO: Dolazi vam period u kojem vam neće biti lako da rešavate sami sve poslovne probleme. Biće vam potrebna nečija pomoć kako biste na ovom polju ostvarili dobro stanje.

LJUBAV: Moguće je da vam je partner maksimalno posvećen i da je na vama samo da se prepustite i da uživate. Očekuju vas veoma pozitivne okolnosti na ljubavnom planu.

ZDRAVLJE: Moguć je povećan apetit kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj biste mogli da budete skloni gojenju. Potrebno je da povedete više računa o sebi.

VAGA

POSAO: Uspešno ćete rešiti neke komplikacije koje ste imali na poslovnom polju. Bićete zadovoljni situacijom. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme sada.

LJUBAV: Ukoliko ste u novoj ljubavnoj vezi pred vama je povoljan dan da se partner malo više otvori ka vama. Očekuje vas povoljan period za sasvim iskren razgovor o svemu.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica i problemi sa niskim pritiskom. Očekuje vas faza koja vam može doneti manje probleme na ovom planu. Povedite više računa o sebi.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate utisak da ste prezauzeti i da su sve obaveze koje nešto znače na vama, da ostali ne preuzimaju dovoljno odgovornosti. Moguće je da se zbog toga ne osećate dobro.

LJUBAV: Moguće je da ste donekle razočarani u vašeg partnera i da razmišljate o prekidu veze. Pred vama je period koji može da vam donese raskid ,ali i neku emotivnu patnju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o glavobolji koja bi mogla da vas muči danas. Bićete skloni migrenama. Važno je da budete okrenuti zdravijem načinu života u narednom periodu.

STRELAC

POSAO: Polako prevazilazite poslovne probleme koje ste ranije imali i konačno vidite svetlo na kraju tunela. Očekuje vas period u kojem ćete lakše rešavati probleme.

LJUBAV: Postepeno upoznajete svoju simpatiju i što više stvari o njoj saznajete, to imate bolje mišljenje i veće poštovanje prema njoj. Očekuje vas prilika za početak veze uskoro.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma. Moguće je da ćete imati manje probleme sa nervnim sistemom. Pred vama je period koji može da vam donese tegobe na bazi stresa.

JARAC

POSAO: Moguće je da ćete uspeti da popravite neke stvari koje su vam predstavljale kočnicu u poslovnom okruženju. Očekuje vas povoljan period. Sreća je na vašoj strani.

LJUBAV: Distanca postoji između vas i partnera. Niste sigurni da li vam to odgovara ili ne. naredni period vam donosi komplikacije kao i probleme u komunikaciji.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom su mogući kod vas. U narednom periodu vas očekuje dosta poteškoća. Posavetujte se sa vašim lekarom na vreme oko svega što vas muči.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko očekujete potpisivanje ugovora koji vam je važan za posao, to bi moglo da se odloži za neki drugi dan. Naredni period vam donosi neke manje probleme na poslu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju ćete upoznati preko zajedničkog poznanika ili prijatelja. Pokažite otvorenije svoje interesovanje i imaćete priliku da se još više zbližite.

ZDRAVLJE: Povedite računa o jetri i pankreasu koji bi mogli da vam budu osetljivi. Na vreme se posavetujte sa vašim lekarom oko svega što vas muči na ovom polju.

RIBE

POSAO: Moguće je da ćete danas biti opušteni i da nećete želeti previše da se opterećujete poslom i obavezama. Povoljan je dan da se malo više posvetite nekim drugim stvarima.

LJUBAV: Primetili ste novu osobu u vašem okruženju. Spremni ste da joj priđete i da ispitate kakve su vam šanse kod nje. Ljubavna situacija će vam biti jako povoljna u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Osetljivost urinarnog trakta je naglašena kod vas u narednom periodu. Potrudite se da idete na redovnije lekarske kontrole. Vodite računa o sebi i svom zdravlju malo više.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading