Sa njima ćete uživati: Ova tri horoskopska znaka su najbolja u krevetu
Foto: Shutterstock

Škopija

Ako ste već otkrili čari neke atraktivne Škorpije, njenu magnetnu privlačnost i tajanstvenost koja uzbuđuje, nemojte se pitati ništa više. Sigurno ste na putu da doživite takve strasti kakve će ostaviti traga u vašoj erotskoj memoriji. Slobodno se opustite i uživajte, bez obzira na to da li volite sporu i senzualnu akciju ili brzinske susrete. Škorpija će vam sve to pružiti i oboje ćete doživeti ogromno zadovoljstvo.

Bik

Ako ste romantični i volite da vam veče počne ukusnim jelom i dobrim pićem a završi nežnim i strasnim zagrljajem, Bik će pogoditi sve vaše "slabe tačke". Njihova predigra može da traje koliko god vi to želite, pa nije ni čudo što ih smatraju umetnicima u zavođenju. Kod njih nema neprijatnih iznenađenja, pažljivi su i vrlo obzirni, a što je najlepše, tokom veze postaju sve uzbudljiviji jer se opuste.

Strelac

Ne samo da su odlični u krevetu, Strelčevi su dobri u seksu i u kuhinji, i na podu, i u tuš-kabini. Majstori spontanosti, spremni su da eksperimentišu da bi vas doveli do vrhunca i neće propustiti nijednu priliku za to. Umeju da budu ponekad nestrpljivi ili izazivački raspoloženi, ali to je izazov koji treba da prihvatite. Nećete zažaliti.

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

08.11.2021 12:32

Ako ima koja vatrena,mozes da se javis 🦂.🙋‍♂️✌