Sa njima ćete uživati: Ova tri horoskopska znaka su najbolja u krevetu
Foto: Shutterstock

Škopija

Ako ste već otkrili čari neke atraktivne Škorpije, njenu magnetnu privlačnost i tajanstvenost koja uzbuđuje, nemojte se pitati ništa više. Sigurno ste na putu da doživite takve strasti kakve će ostaviti traga u vašoj erotskoj memoriji. Slobodno se opustite i uživajte, bez obzira na to da li volite sporu i senzualnu akciju ili brzinske susrete. Škorpija će vam sve to pružiti i oboje ćete doživeti ogromno zadovoljstvo.

Bik

Ako ste romantični i volite da vam veče počne ukusnim jelom i dobrim pićem a završi nežnim i strasnim zagrljajem, Bik će pogoditi sve vaše "slabe tačke". Njihova predigra može da traje koliko god vi to želite, pa nije ni čudo što ih smatraju umetnicima u zavođenju. Kod njih nema neprijatnih iznenađenja, pažljivi su i vrlo obzirni, a što je najlepše, tokom veze postaju sve uzbudljiviji jer se opuste.

Strelac

Ne samo da su odlični u krevetu, Strelčevi su dobri u seksu i u kuhinji, i na podu, i u tuš-kabini. Majstori spontanosti, spremni su da eksperimentišu da bi vas doveli do vrhunca i neće propustiti nijednu priliku za to. Umeju da budu ponekad nestrpljivi ili izazivački raspoloženi, ali to je izazov koji treba da prihvatite. Nećete zažaliti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

08.11.2021 12:32

Ako ima koja vatrena,mozes da se javis 🦂.🙋‍♂️✌