URADITE OVO OBAVEZNO PRE 5. NOVEMBRA Samo ako primenite 5 pravila privući ćete sreću
Foto: Pixabay

Astrolozi savetuju - pravi je trenutak da se pobrinete za svoju sreću. Sledeće tri nedelje planeta Venera, koja je "zadužena" za uživanje, ostaće u sazvežđu Strelca a koji je simbol za promene.

Astrolozi su naveli pet pravila kojih je potrebno da se pridržavate da biste privukli pozitivne promene u svoj život.

1. Budite otvoreni za promene

Da bi došlo do pozitivnih promena, morate da se otvorite prema svetu, prema mogućnostima. Zato je preporuka da do 5. novembra prigrlite novitete koji dolaze, imajte poverenja i budite otvoreni za sve što se oko vas dešava. Veoma je bitno da se oslobodite straha koji vas koči.

2. Promenite percepciju

Pokušajte da procenite događaje, životne situacije i postupke ljudi ne samo iz svog ugla, već sagledavajući ih i sa drugih strana. Na ovaj način možete da pronađete neočekivana rešenja i nove mogućnosti.

3. Naučite da se prepustite

Ako imate problema na polju ljubavi, u ovom periodu možete da naučite da se sa njima nosite. Pokušajte da ne držite partnera na "kratkom povocu", dajte mu više prostora.

4. Sprovedite planove u dela

Došlo je vreme da izvadite spisak svih ideja koje već neko vreme planirate da sprovedete u delo. Venera će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve, samo je potrebno da napravite prvi korak.

5. Vodite računa o troškovima

Pre 5. novembra je važno da kontrolišete troškove i ne upuštate se u u impulsivne kupovine. Imaćete pojačanu želju za rasipanjem novca, nemojte joj podleći.

 

Komentari (0)

Loading