KAKO GOD IH ŽIVOT BACI, ONI SE DOČEKAJU NA NOGE: Ovaj horoskopski znak je najuspešniji
Foto: Depositphotos

Ljudi u ovom znaku nikada ne bi trebalo da se sekiraju za posao i budućnost. Njihov problem biće u tome da odaberu jednu od brojnih prilika koje im stoje na raspolaganju.

Pronalaze više različitih karijera u kojima mogu dostići neki značajniji uspeh. Imaju talenat za sve njih, a žele da se oprobaju u svakoj.

Teško se koncentrišu na jedan posao, tako da ne mogu da donesu konačnu odluku i celog života prelaze sa jedne stvari na drugu. Ako se i desi neki neuspeh, to nije zbog nedostatka sposobnosti, već zbog nedostatka volje da se bave samo jednom stvari.

Ukoliko im pođe za rukom da se usredsrede samo na jedan posao i da sebe disciplinuju, mogu da postignu briljantnu karijeru.

Njihova dosetljivost daje im široke mogućnosti za javne govore, što sa sposobnošću da sklapaju prijateljstva, daje mogućnosti za uspeh u nekoj vrsti političke karijere. Žurnalistika, medicina, pravo ili neke duhovne delatnosti – oblasti u kojima mogu uspeti.

Srećni brojevi su šest, pet, osam, povoljni dani speda, petak, a boje plava i siva.

Poznate ličnosti koje su rođene u ovome znaku su Dante, Kepler, Vagner, Grig, Bernard Šo, Klemanso, Vladimir Nazor, Aleksa Šantić.

To su BLIZANCI (od 21. maja do 21. juna).

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading