Raskid im ne pada teško: Ova četiri horoskopska znaka se ne mire sa bivšim partnerima
Foto: Freepik

Ne daju na sebe i imaju visoko samopoštovanje koje gotovo niko ne može da poljulja.
Poznavaoci Zodijaka tvrde da su osobe koje lako podnose raskid i bez griže savesti se opraštaju od bivših ljubavi rođene u 4 horoskopska znaka.

1. Lav

Lavovi se rađaju s toliko samopouzdanja da se posle prekida veze ni jednom ne osvrnu nazad. Brzo idu dalje, jer smatraju da je njihovo samopoštovanje važnije od povratka bivšoj ljubavi.

Jednom kada se oprostite od Lava, i ako postoji jako dobar razlog za raskid, teško da ćete se opet s njim pomiriti. Lav nikada ne pati emotivno, njemu može da bude samo povređena sujeta ako je on taj koji je ostavljen.

2.Vodolija

Ovaj horoskopski znak raskide shvata ozbiljno. Vodolija zna kako da nastavi dalje, a da svoju ranjivu stranu ne pokaže drugima.

Osobe rođene u ovom vazdušnom znaku retko kad se vraćaju bivšima i teško pokazuju ono što im je na srcu. Vole nezavisnost i mrze sukobe. Posle raskida ponašaju se kao da ništa nije bilo. Takođe, nemojte se iznenaditi ako vam Vodolija posle raskida burne veze ponudi da budete prijatelji - ona to zaista misli i ume da dovede odnos na taj nivo, ma koliko da ste se voleli.

3. Strelac

Ovaj horoskopski znak teško je slomiti. Strelčevi imaju snažno samopoštovanje, pa posle raskida emotivne veze brzo kreću napred, jer preziru bilo kakav osećaj odbijanja, mržnje ili zanemarivanja.

Takođe, Strelčevi uvek žele da se dobro zabave, da budu slobodni i zato se druže samo s ljudima koji ih čine srećnima. Dakle, ako niste na njihovoj listi važnih ljudi, vreme je da se oprostite i da se ne osvrćete na ljubavnu priču koju ste imali sa predstavnikom ovog vatrenog znaka.

4. Bik

Za Bika su u vezi najvažnija stabilnost, sigurnost i odanost. Ako to ne dobije, teško da će se vratiti na staro.

Osobe rođene u ovom zemljanom znaku veruju da se sve događa s razlogom, a ako im veza nije uspela, radije će potražiti nekoga ko će ostati i zadržati se pored njih.

Naravno, taj neko na prvom mestu mora da bude finansijski stabilan, jer su Bikovi hedonisti ali vrlo često i veoma lenji, pa im je potreban neko ko će ih izdržavati, ali i obožavati.

Niži tipovi ovog znaka skloni su da se vraćaju u veze koje nisu sami raskinuli, kako bi se osvetili.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading