MESEC ULAZI U FAZU RASTA DONOSI OBILJE I USPEH, ALI POSTOJI USLOV: Astrolozi otkrivaju – u naredna 3 dana ovo morate da uradite
Shuterstoock

Svaka mesečeva faza na neki način utiče na naš život. Na primer, tokom opadajućeg Meseca najbolje je osloboditi se negativne energije i dovršiti stare projekte, kao i napraviti planove za budućnost.

Rastući Mesec je sjajna šansa da pređete sa plana na akciju i posvetite se postizanju cilja u bilo kojoj oblasti života.

Sada je Mesec ušao u fazu rasta, a od 16. do 18. juna nalazi se u Devici i ovaj aspekt astrolozi nazivaju Beli Mesec. To znači da apsolutno svaki horoskopski znak ima priliku da se uspne stepenicama karijere. A evo i šta treba da rade...

Ovan

Morate da odredite prioritete. Da bi karijera krenula, morate da se fokusirate na jednu stvar. Izbegnete dosadan i monoton posao koji vas zamara, podelite obaveze koje vam se ne dopadaju.

Bik

Bikovima lenjost nije strana, radije bi da se zavale i puste sudbinu da odradi svoje, i sačekaju da im uspeh "padne u krilo". Morate da napravite jasan plan i primenite ga korak po korak, samo tako ćete uspeti u karijeri.

Blizanci

Da bi što pre postigli uspeh, Blizanci treba da postanu fleksibilniji i da više opraštaju drugim ljudima. Takođe je veoma važno da u određenim situacijama pokažu vanredno strpljenje.

Rak

Da bi napredovali u karijeri, romantičnim i osetljivim Rakovima nedostaje odlučnosti. Budite hrabriji i pomalo sebični barem do kraja juna, a šefovi će vas posmatrati drugim očima i u vama videti potencijal.

Lav

Ako u bliskoj budućnosti vaši planovi ne uključuju promenu posla, pokušajte makar da radite ono što volite. Izbegavajte da se ističeze i dajete obećenja koja ne možete da ispunite.

Devica

Mudra i nezavisna Devica najbolje može da profitira kada radi sama. Ne bi bilo loše dac nadređenima ponudi neki svoj projekat, neku ideju. Sledi uspeh.

Vaga

Vage su operativne, nekonfliktne i odgovorne, a imaju i urođeni osećaj za pravdu. Ali glavna greška je što ne veruju u sebe. To je ključ njihovog uspeha, potrebno je veće samopouzdanje.

Škorpija

Ne stidite se da se nemetnete nedređenima, raširite rep poput pauna i šepurite se. To je način da vas primete i ponude vam bolju platu. Nećete morati čak ni da nabrajate razloge za pobišicu.

Strelac

Osobe rođene u ovom znaku su uvek u centru pažnje, zbog čega su često okruženi osobama koje im zavide i predstavljaju neku vrstu konkurencije. Da biste dobili dugo očekivanu povišicu, revidirajte svoje okruženje i eliminišite toksične ljude.

Jarac

Ni sami niste sigurni šta tačno radite u poslednje vreme. Udahnite, smirite se, razmislite o svakom koraku i krenite u akciju. Još jedan savet: budite malo prijateljskije nastrojeni prema kolegama i pretpostavljenima, jer "narogušeni" nikada ne dobijaju unapređenje.

Vodolija

Predstavnici ovog horoskopskog znaka su sigurni u sebe, veruju da sve rade najbolje. Zato im i smeta što pretpostavljeni ne vide njihovu "veličanstvenost". Budite malo skromniji ako želite da napredujete u karijeri.

Ribe

Sanjive Ribe sebi ponekad postavljaju previsoke ciljeve, a zatim se uznemire što ne mogu da dobiju ono što žele. Počnite da razmišljate racionalnije i postavite ciljeve koji su ostvarivi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading