VENERA JE UŠLA U ZNAK RAKA: Ovi horoskopski znaci će imati najviše sreće u ljubavi
Foto: Pixbay

Imamo priliku da živimo iskustva naše istine. To je istina koja se izražava kroz lepotu i zadovoljstvo. Treba voleti. Naći put do ljubavi. Do pravog izvora ljubavi.

- Ženski princip ove Venere traži od nas spajanje sa sobom, sa našim emocijama, sa prhvatanjem uticaja majke kroz naše detinjstvo. Razrešavanje odnosa sa majkom je veoma bitno za naše sazrevanje. Ova Venera je potpuna istina o našim ličnim odlukama, ono što dolazi od srca, iz našeg četvrtog energetskog centra - objašnjavaju astrolozi.

Najvažnije je, a to je savet za sve znake zodijaka, je da prihvatite sebe bez osuđivanja, bez osećaja krivice, da prihvatite svoje mane i vrline, da pronađete sreću u sadašnjem trenutku.

Ipak, ova tri znaka imaće najviše sreće u ljubavi narednih mesec dana, koliko će Venera biti u znaku Raka.

Rak

Venera je u vašem znaku, pa ćete biti u romantičnom uzletu i treba da očekujete puno flerta, udvaranja i simpatičnih prepiski i gestova. Ovo proleće doneće vam i više samopouzdanja nego što inače imate, što će dodatno privući suprotni pol i otvoriti vam sva vrata.

Devica

Device su, iako to uvek ne izgleda tako, uvek spremni za veliku ljubav, a u narednim mesecima konačno će i dobiti priliku da tu želju ostavre, bar ukoliko su singl. Već krajem juna smeše vam se izgledi za ozbiljnu vezu. Ukoliko ste zauzeti uživajte u stabilnosti i sreći - predstoji vam neverovatno dobar period sa partnerom.

Vodolija

Za vas će ovo biti najbolji period od početka godine, kada će u vaš život iznenada uploviti nekoliko potencijalnih partnera. Najveće šanse da se nešto ozbiljni promeni na emotivnom planu jeste kraj pomenutog meseca. To može biti početak nove ljubav, verida ili čak brak...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading