ASTROLOG PAVEL GLOBA: Ulazimo u izrazeto haotičan i loš period, najveće nedaće snaći će ova 4 znaka
Foto: Pixabay

Naredna nedelja doneće turbulentna dešavanja za većinu horoskopskih znakova. A po rečima čuvenog ruskog astrologa Pavela Globe, jedan dan će biti posebno loš za većinu znakova Zodijaka, a posebno za četiri. Reč je o 21. maju i Biku, Devici, Vagi i Škorpiji.

Otkrijte da li ste među njima i šta su vam zvezde namenile.

BIK

Na polju ljubavi došlo je do zamora. Sve što vam već duže vreme smeta kod partnera, sada će se uobličiti u jednu veliku grudvu nezadovoljstva. Imate potrebu da se osamite. Ukoliko to ne uradite do petka, "ne ginu" vam sukobi, a moguć je i raskid. Birajte reči. Loš finansijski aspekt u nedelju, čuvajte se iznenadnih i nepromišljenih kupovina, posledice ćete dugo osećati. Zdravstveno vam je potrebno više odmora.

DEVICA

Što se ljubavi tiče, planirate zajedničko putovanje za vikend i kratak predah. Trudite se da ne ulazite u raspravu ako otputujete, sitnica će eskalirati u ozbiljnu svađu, a bez pravog razloga. Najgori dan na poslu biće upravo petak - 21. maj. Postoji velika mogućnost da napravite grešku prilikom rada sa papirima od važnosti, a šefovi će vam to ozbiljno zameriti. Dobro se pripazite. Što se zdravlja tiče, ako patite od hipertenzije, nosite lekove sa sobom. Mogući su skokovi krvnog pritiska.

VAGA

Sada nije trenutak za osamljenje, energija vam je na niskom nivou i potrebno je da vas neko, partner posebno, "podigne". Iskoritite vikend da posetite roditelje ili blisku rodbinu, potrebna im je vaša i moralna i finansijska pomoć. Petak je kritičan dan za posao - ključno je da birate reči. Tračarićete i to će vas skupo koštati. Ne samo da će vam kolege zameriti, već će vam i kod nadređenih umanjiti šanse za napredovanje. Uzimajte vitamine.

ŠKORPIJA

Na polju ljubavi bez većih promena. Finansije s druge strane su veoma problematične. Greške s početka proleća stižu na naplatu, neplanirane kupovine na rate, a sve će se pogoršati i kvarovima u domaćinstvu koji će vam dodatno izbiti novac iz džepa. Kulminacija, pretpostavljate, 21. maja - pazite da ne ostanete u potpunosti bez novca. Na poslu bi bilo mudro da se ne udružujete u klanove, neće se dobro završiti. Više šetajte.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading