MAJKA DEČAKA, KOJI JE PREMINUO OD KORONE SLOMLJENA OD TUGE Bilo mu je muka, nije mogao da spava, našli smo ga pored kreveta
Alo!

Aleksandar C. (16) iz Kruševca umro od posledica zaraze korona virusom. Njega su ukućani pronašli u utorak ujutru, kako nepomično leži pored kreveta. Lekari su samo konstatovali smrt. Majka Ružica kaže da njen sin od 15. oktobra bio u izolaciji, jer se prvo otac zarazio, a potom i on i sestra.

"Nakon što se moj muž zarazio, testirali su se ćerka (21) i Aca. Oboje su bili pozitivni. Lekari su nam dali terapiju, ali on nije mogao ništa da proguta. Kako bi nešto uzeo, odmah bi povratio. Samo mi je govorio da mu je muka i da ne može da spava. Poslednja tri dana mu se javljala i temperatura i kašljao je", priča majka Ružica.

Ona kaže da ih je u utorak ujutru probudila ćerka koja ih je pozvala da vide dečaka jer je ležao nepomično pored kreveta. "Dete je bilo zdravo. Čekamo obdukciju", kaže majka i dodaje da su svi ukućani u lošem stanju, kao i da ćerka mora da ide da primi infuziju.

Iz Hemijsko - tehničke škole u Kruševcu koju je pohađao dečak, kažu da oni ne znaju da li je dečak imao korona virus, jer još nemaju zvanične podatke o tome, kao i da roditelji nikom nisu javili. Dodaju za Blic da je razredni starešina dobio je informaciju od drugih roditelja i učenika da je preminuli đak pozitivan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading