PRODAJE VELELEPNU VILU DA BI ŽIVEO U MONTAŽNOJ KUĆICI: Svi se pitaju šta "izvodi", ali ih je čuveni milijarder oduševio odgovorom
Foto: Wikipedia

Ilon Mask preselio se nedavno u 50.000 dolara vrednu sklopivu kuću od samo 37 kvadratnih metara, koja je postavljena na zemljište njegove kompanije SpaceX u južnom Teksasu.

Milijarder je prošle nedelje rekao kako je odlučio da proda jedinu kuću koja mu ostala i na Tviteru napisao da potencijalni kupac mora da bude velika porodica koja će živeti u njoj. „To je posebno mesto“, rekao je Mask.

PRODAJE VELELEPNU VILU DA BI ŽIVEO U MONTAŽNOJ KUĆICI: Svi se pitaju šta

Foto: Printscreen/instagram

 

Ovo je još jedan dokaz da je osnivač Tesle sve više posvećen skromnom načinu života, kojem nisu sklni drugi milijarderi.

Maskov novi dom je šest metara sa šest metara montažna kuća kompanije Boxabl, a na Tviteru je objasnio da kuću iznajmljuje od svoje kompanije.

PRODAJE VELELEPNU VILU DA BI ŽIVEO U MONTAŽNOJ KUĆICI: Svi se pitaju šta

Foto: Printscreen/instagram

 

Iako mala, milijarder kaže da uživa u životu u ovoj kućici, koja je toliko lagana da je možete zakačiti za Teslin model X i voziti sa sobom gde god krenete.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Bane

28.06.2021 00:55

Samo se posipa pepelom zbog reklame i da sakrije da je milijarder rodjen na KRVAVIM milijardama iz Ruande , Juzne afrike putem komonvelta . Zasto ne da koju paricu za borbu protiv gladi u toj istoj africi .?? Pozer i bezveznjak koji vise nema osecaj za stvarnost .