ONA TVRDI DA JE BIVŠI MUŽ „POKRAO“ I ISKORISTIO! Ne mogu da preživim sa 80.000 dolara mesečno, koliko mi daje! Ostala bi sa njim da nije prenizak
Foto: Getty Images

Ova 41-godišnjakinja razvela se u decembru prošle godine, a nije poznato koliko je novca dobila nakon nagodbe, ali se zna da je tražila čak 100 miliona dolara, te da je u februaru potvrdila da je „veoma zadovoljna“ sklopljenim dogovorom.

No, u ponedeljak u sudskim dokumentima navela je da ju je dejstvo antidepresiva navelo da potpiše sporazum o razvodu i da zapravo nije bila svesna da pristaje na „samo“ 79.000 dolara mesečnog izdržavanja, prenosi „Daily Mail“.

Gospođa Mugrabi je istakla da joj je neophodno da dobija 98.000 dolara mesečno, koje je primala pre nagodbe, kako bi svojoj deci pružila stil života na koji su navikla.

Inače, par ima dvoje dece – Rozmari i Džozefa, koji imaju 14 i 12 godina. Venčali su se 2005. posle godinu dana zabavaljanja.

Inače, Dejvidova porodica, poreklom iz Sirije, ima bogatstvo od oko 5 milijardi dolara, a poznati su po činjenici da imaju najveću svetsku privatnu kolekciju dela Endija Vorhola.

U sudskim dokumentima, koje je nabavio „Page Six“, Libi je dodala i da joj je bivši muž poslao dve skupocene slike, što je i bio dogovor, ali su one stigle oštećene i zato im je vrednost smanjena. U tužbi je napomenila da je „Dejvid namerno oštetio umetnička dela koje je prihvatio da joj da prema sporazumu“.

Jedno delo bio je Vorholov „Kip slobode“ koji vredi oko 2 miliona dolara, a autor druge slike je američkI slikar i muzičar Žan Mišel Baskijat i procenjena je na oko 6, 5 dolara. Međutim, ona ih prilikom dogovorene primopredaje nije preuzela zbog pomenutih oštećenja.

Takođe, Libi tvrdi da Dejvid „nije pravovremeno platio obavezu izdržavanja bar pet meseci“ pre nego što je potpisala sporazum o razvodu, a što je uradila „pod prisilom“ i jer ju je taj povez doveo do „finansijskog očaja“.

Dodala je i da je bila „zastrašena“, kao i da su je i njen i njegov advokat „maltretirali“ i ubeđivali da potpiše sporazum.

Sada želi da poništo sporazum i ponovo otvori postupak razvoda...

Nastavak teksta pročitajte na sajtu penzionisani.rs!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading