OVA TERAPIJA SPAŠAVA GLAVU Svaku veče potopite noge u toplu vodu, neće vam trebati drugi lekovi
Foto: Shutterstock

Većina žena je zaboravila koliko je efikasno grejati stopala tokom zimskih dana. Na to nas je podsetila jedna čitateljka, koja je istakla da večno zahvalana majci na "receptu" koje su  žena vekovima koristile.

"Imala sam stalne "ženske" tegobe: neredovne menstrualne cikluse, bolne menstruacije, ciste na jajnicima.

Mama me je uvek savetovala da nosim duple čarape, a da u zimskim mesecima ne izlazim napolje bez hulahopki. A onda mi se baš prošle zime stanje pogoršalo – i ja sam se borila sa neplodnošću.

Majka (68 godina) se setila saveta svoje majke da tri meseca svako veče stavljam noge u lavor tople vode. Mislila sam da su to bakine priče i naravno, nisam je slušala. Ali, kako život obično biva, od poznanice sam čula da orijentalna medicina veruje da tople kupke za stopala rešavaju većinu ženskih tegoba, uključujući i neplodnost".

Lekari tradicionalne orijentalne medicine veruju da kupke za stopala i Ahilove tetive greju i opuštaju celo telo i pomažu u lečenju ženskih tegoba. Pomažu u borbi protiv neplodnosti, seksualne disfunkcije, problema menopauze, neredovnih ciklusa i bolnih menstruacija.

Topla voda inače pojačava cirkulaciju krvi u telu, koristi venama, normalizuje krvni pritisak, snižava nivo glukoze u krvi, jača imuni sistem. Topla voda i zagrevanje stopala poboljšavaju seksualni život i žena i muškaraca.


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading