TOPI KILOGRAME ZA 3 DANA: Ovaj napitak čisti organizam i ubrzava mršavljenje za 45 odsto!
Shutterstock

Ako ne možete da smršate, stvar je možda u jetri, iscrpljenoj nezdravom hranom i alkoholnim pićima.

Ako ne vodite računa o ovom organu, postoji rizik da dobijete ozbiljne bolesti kao što su masna jetra, fibroza, ciroza ili, pak, da vam se desi da jetra otekne. 

Osim toga, na funkionalnost jetre utiču i faktori kao što su gojaznost, nedostatak fizičke aktivnosti i konzumacija alkohola.

Pomaže gubitak kilograma

Mnogi ljudi ni ne shvataju da je jetra jedan od najvažnijih organa kada je u pitanju mršavljenje. Činjenica je da se višak masti zadržava u telu ne samo zbog konzumiranja masne hrane, već više zbog nemogućnosti njenog sagorevanja. I u ovom procesu jetra igra glavnu ulogu.

Patako, što više njene ćelije oštećuju toksini, to je slabija sposobnost tela da prerađuje masnoće, a sve to dovodi do gojenja. Zato je važno oporaviti jetru jer je ona glavni razlog zbog kojeg se mučite da oslabite. 

Detoks napitak 

Postoji detoks napitak koji efikasno obnavlja jetru kako bi ona mogla ponovo efikasno da funkcioniše i pvećava šanse za mršavljenje za čak 45 odsto. 

Evo kako da napravite napitak koji će vam pomoći da izgubite kilograme za bukvalno tri dana:

Sastojci:

3 limuna

1 šolja seckanog peršuna

5 stabljika seckanog celera

6 čaša vode

Priprema:

Ukloniti koru i seme limunu. Pomešajte sve sastojke (osim vode) u blenderu, pa dodajte vodu i ponovo miksajte.

Ovaj napitak pijte tri puta dnevno tokom tri dana. Osim toga, važno je i da jedete puno povrća - posebno zelene salate koja podstiče metaboluzam i sagorevanje masnoća, integralnih žitarica i antioksidanata. Sve ovo ponovite za otprilike sedam do 7-10 dana.  Videćete kako se kilogrami tope!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading