PRONAĐITE SEBE NA SLICI! Svakodnevna frizura otkriva dobre i loše strane vašeg karaktera
Foto: Printscreen/Twitter

Kosa može dosta reći o svojim vlasnicima.

Frizura 1

Kao romantična ličnost, veoma otvorena ka novim znanjima i iskustvima. Kod ljudi tražiš samo pozitivne strane, zato se, nažalost, često razočaraš u druge. Optimista u srcu, i čist pozitivac – to je, sa sigurnošću, istina o tebi!

Frizura 2

Žena sigurna u sebe, koju nimalo ne zanima i ne povređuje nekompetentna kritika drugih. Nemaš potrebu za velikim brojem prijatelja, ali zato te, u društvu, smatraju najvernijim prijateljem. Ne prestaj ispunjavati svojom energijom, druge!

Frizura 3

Na prvi pogled se čini da si veoma ponosna. Pa, kako se može ponašati čovek koji žuri da ostvari sve postavljene ciljeve, ignorišući dosadne priče „ni o čemu“? Navikla si da sve postižeš sama, i pomoć drugih ti nije potrebna.

Frizura 4

Za one koji te ne poznaju- ti si žena ratnik, a za tebi bliske ljude – meka i pufnasta. Uvek si na strani iskrenosti i poštenja. Tebe ne može niko prevariti, prenose mediji.

Frizura 5

Ti si kreativna osoba sa bogatim unutrašnjim svetom. Dosadan posao nije za tebe: ti živiš umetnošću i kreativnošću.

Frizura 6

Ponekad ti smeta sopstvena otvorenost, ali ti si jedna od onih osoba koje su uvek spremne pružiti pomoć, čak i nepoznatima.

Frizura 7

Ti si dobar slušalac i posmatrač. Pažljiva si prema svakoj sitnici, to je ono što ti pomaže da budeš vođa.

Frizura 8

Mnogi misli da se mirnija osoba ne može pronaći, ali ne treba nikako da pokušaju da te razljute. Neće im biti dobro! Jednostavno, takav pritisak oštroumnosti ne može svako da izdrži.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading