ENPATIČNI I BRIŽNI Njihovo rame za plakanje je "najmekše", ovi znakovi su najemotivniji u Zodijaku
Foto: Shutterstock

Svaki astrološki znak ima svoje jedinstvene karakteristike i način izražavanja emocija, pa je teško uopšteno reći da su neki znakovi najemotivniji. Međutim, neki se znakovi ipak smatraju osetljivijima od drugih.

Rak

Rak se često smatra vrlo osetljivim i suosjećajnim znakom, koji se lako može povrijediti i sklon je izražavanju svojih osjećaja na glasan način.

Pripadnici ovog znaka jedni su od najbrižnijih ljudi koje ćete ikada sresti. Može se povezati s ljudima na smislen način zahvaljujući svojoj sposobnosti da se stavi u cipele druge osobe i tako zaista razume što drugi prolaze.

Ribe

Ribe su takođe poznate po svojoj emocionalnoj osetljivosti i sklonosti ka suosećanju s drugima.

Veoma im je važan odnos sa porodicom, prijateljima i partnerom, ali kada se zbog nečega naljute, može podići zid i udaljiti se od drugih. Oni koji su im najbliži ne bi trebalo da to shvataju lično... ponekad im je potrebno samo vreme za sebe da u miru obrade stvari.

 

Važno je napomenuti da je svaki pojedinac jedinstven i da ne postoji univerzalni način izražavanja emocija koji bi se mogao pripisati samo jednom horoskopskom znaku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading